Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A raczej PS podobne :tongue4:

Bo jak widzę na jakich inni grają to porażka :facepalm:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 15:44_________________________________________________

jak byłem w Twoim wieku tez tak myślałem :decayed:

Nie pitol bo nie jesteś dużo starszy a wiek z profilu sobie możesz wsadzić w odbyt :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie pitol bo nie jesteś dużo starszy

mówie o moim "realnym" :wink4:

i tak faktycznie było , dopiero później zmądrzałem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Nie pitol bo nie jesteś dużo starszy

mówie o moim "realnym" :wink4:

i tak faktycznie było , dopiero później zmądrzałem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Wiem wiem, znam Twoją historię :naughty:

Nie zmądrzałeś tylko przeszedłeś na czarną stronę mocy :decayed:

starwarsdarthvaderxbox3.jpg

Opublikowano

po co się tak spinasz

To nie jest onet forum a ja nie jestem noe dzieciakiem żeby się o takie coś spinać...

Wyraziłem swoją opinię na ten temat i tyle.

Jeden, dwa no może trzy tytuły O.K., ale żeby zaraz zestaw starych gier na PS3 zapodawać jak Pablo sugerował...

A co do zabawy to podejrzewam że jakbym z szafy odgrzebał ełrobiznes i odpalił z ziomkami to wieczór byłby baaaardzo długi i wesoły, także wiesz :naughty:

Opublikowano

Ja tutaj nie chce całego zestawu gier tylko z 4,5 tytułów które najlepiej wspominam i była by malina :kox:

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że i tak byłoby mi na to szkoda czasu :gwizdanie:

Opublikowano

ale PADA od PS3 na PC można ..hehhe wujo google ...i wsio :D ja tak w Shifta grałem na padzie od PS3 na PC :D

Opublikowano

A jaki problem PC podłaczyć do dużego TV? Padzik również nie jest problemem, na kanapie czy fotelu też można się wygiąć :mysli::przebiegly:

Ja tylko uznaję pada od PS3, jak mi załatwisz adapter/redukcję by można go było podłączyć pod kompa i skonfigurować to dawaj znać :decayed:

A tak na serio to miałem pada coś ala xbox (z wyglądu identyczny) i dodatkowo chłodził w 3 stopniach, to go sprzedałem kumplowi :kwasny:

Ja z kolei uznaję jedynie pada od X360 :evil:

Chyba nie miałeś nigdy w ręku oryginalnego pada od X360 :kox: To gówno Chillstream jest nic nie warte choć w reklamach mówią że nawet chłodzi :thumbdown:

Mizerne to takie i chyba poza trochę zbliżonym wyglądem nie ma nic wspólnego z zayebistą konstrukcją od Microsoftu. Tylko oryginał, żadne prawie takie same ;)

Z kolei pady od Sony kompletnie mi nie leżą :thumbdown:

Opublikowano

ale PADA od PS3 na PC można ..hehhe wujo google ...i wsio :D ja tak w Shifta grałem na padzie od PS3 na PC :D

a na jakim systemie to zrobiłeś bo ja na win7 za ch-----a nie mogę go podłączyć?
Opublikowano

Win 7 64 Bit :D ..bangla jak ta lala :D

Opublikowano

no ja tak samo 64 bitowy i ten plik nie chce mi coś wejść :wallbash:

Opublikowano

Znowu walka - który pad lepszy.

Jak zwykle ostatnie słowo należy do userów X-boxa, pewnie dlatego że fani Ps3 wolą grać niż dyskutować, a może to pomału już ich nudzi ?

Opublikowano

Grając dzisiaj w Dirt'a doszedłem do wniosku że mój pad jest za mały...

Co chwilę cofałem dłonie żeby prostować palce i czegoś mi brakowało...

Pad od klocka jak dobrze kojarzę jest większy i chyba coś jest na rzeczy :mysli:

BTW Odpaliłem dzisiaj Bioshock'a - KU.RWA, ALE GRA :kox::slina::naughty:

Opublikowano

potwierdzam miałem X ze dwa lata i z pół roku temu wymieniłem go na PS3 i pad od X jest o niebo wygodniejszy jak dla mnie

Opublikowano

oczywiscie wiele jest opini ze pad z X`a jest wygodniejszy i lepszy :)

Opublikowano
  • Autor

Znowu walka - który pad lepszy.

Jak zwykle ostatnie słowo należy do userów X-boxa, pewnie dlatego że fani Ps3 wolą grać niż dyskutować, a może to pomału już ich nudzi ?

A Ty jak zwykle widzisz wszystko inaczej :D - prawda jest niestety taka, ze xboxowe sa wygodniejsze, lepiej wyprofilowane, ergonomiczniejsze.

Nie jest to zadne fanbojostwo, tylko fakty i opinie wielu osob... w tym userow PS3.

Tutaj ewidentnie Sony dalo ciala.

Opublikowano

Ale on nawet nie miał pada od X-a w ręku tylko pierdoIi żeby pierdoIić , to jest dopiero fanbojstwo. caly świat twierdzi ze Sony dało dópy z padami a julo twierdzi , że nie.

Taki nasz mały forumowo-konsolowy JArek Kaczyński :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Chłopak się spina bo dla Was to wielka radocha jak znajdziecie coś lepszego :naughty:

Nic nie jest fajniejsze jak dać kopniaka lepszemu :kox:

Ot taka Wasza napinka...

A to że klocki mogą mieć lepsze pady ( osobiście nie używałem, wnioskuję po gabarytach ) to nie znaczy że te od PS3 są kiepskie, a przez Wasze wypowiedzi tylko jedno się przewija i dziwicie się później chłopakowi...

Sami nakręcacie dziwny klimat...

No bo o czym ma świadczyć taka wypowiedź:

Tutaj ewidentnie Sony dalo ciala.

Michała troszkę chyba fantazja poniosła :rolleyes:

Opublikowano

A to że klocki mogą mieć lepsze pady ( osobiście nie używałem, wnioskuję po gabarytach )

widzisz , ja używałem tych i tamtych wiec wiem co pisze :wink4:

Opublikowano

A to że klocki mogą mieć lepsze pady ( osobiście nie używałem, wnioskuję po gabarytach )

widzisz , ja używałem tych i tamtych wiec wiem co pisze :wink4:

No i :?:

Chyba nie do końca o tym pisałem...

:wink4: