Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja pisze o konkretach :decayed:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Sami nakręcacie dziwny klimat...

No bo o czym ma świadczyć taka wypowiedź:

Tutaj ewidentnie Sony dalo ciala.

Michała troszkę chyba fantazja poniosła :rolleyes:

no prosze Cie... :polew: nikogo nie urazilem, wiec nie rozumiem czemu mialoby mnie "poniesc" - to juz nie mozna napisac niczego "zlego" n/t Sony? nie popadaj w jakies skrajnosci.

Wy co chwila piszecie o "xklockach", nie slyszalem praktycznie od zadnego z Was jeszcze zadnego pozytywnego zdania n/t produkcji Microsoftu, czy samej konsoli... wiec kto to jest fanbojem?

Ja w przeciwienstwie do Was potrafie docenic produkcje Sony/wydawcow na PS3 - o czym swiadczy sporo moich postow tutaj.

Opublikowano

ja miałem okazję raz zagrac na padzie od X'a i wydawal mi się za duży,dlatego wolę tego od SONY , ale jak sam wczesniej napisalem na X'ie gralem tylko raz więc nie mogę za bardzo osądzac co lepsze :)

Opublikowano

pad od x-a odpowiada mi bardziej, niz ten od ps-a

Opublikowano

Sami nakręcacie dziwny klimat...

No bo o czym ma świadczyć taka wypowiedź:

Tutaj ewidentnie Sony dało ciała.

Michała troszkę chyba fantazja poniosła :rolleyes:

no prosze Cie... :polew: nikogo nie urazilem, wiec nie rozumiem czemu mialoby mnie "poniesc" - to juz nie mozna napisac niczego "zlego" n/t Sony? nie popadaj w jakies skrajnosci.

Wy co chwila piszecie o "xklockach", nie slyszalem praktycznie od zadnego z Was jeszcze zadnego pozytywnego zdania n/t produkcji Microsoftu, czy samej konsoli... wiec kto to jest fanbojem?

Ja w przeciwienstwie do Was potrafie docenic produkcje Sony/wydawcow na PS3 - o czym swiadczy sporo moich postow tutaj.

No proszę Cię Michał kto tu popada w skrajności...

Napisałem że Twoja wypowiedź jak dla mnie była mocno przesadzona i niewiele ma wspólnego z prawdą, a tylko nakręca głupi klimat co lepsze... Poza tym masz się tu za sprawiedliwego a bezsensownie wrzucasz wszystkich do jednego wora i wypowiadasz się w dość mocno tendencyjnym tonie.

Oczywiście, można napisać że pad od X'a jest lepszy bo większy i lepiej w dłoniach leży, ale żeby zaraz to świadczyło o tym że dualshock to kiepski produkt... Poniosło Cie ewidentnie :)

Opublikowano

DualShock to udana konstrukcja co potwierdza setki milionów na całym świecie, jeżeli byłby zły to zaraz przy premierze PS3 zrobili by inny model pada, prosta piłka.

Opublikowano
  • Autor

DualShock to udana konstrukcja co potwierdza setki milionów na całym świecie, jeżeli byłby zły to zaraz przy premierze PS3 zrobili by inny model pada, prosta piłka.

:facepalm:

Tak - Sony zaraz zrobiloby inny model pada... :decayed: - Ty chyba nie wiesz co piszesz :D

Sony chcialo zachowac klasyczna forme pada, ale swiat poszedl do przodu...

Sporo gralem i czasami gram na PS3 (jak nie firma, to u kumpla) i pad od PS3 ma moim zdaniem zbyt mocno "cofniete" galki, a krzyzak jest rozwiazaniem z epoki lat 90'... dlatego ten pad nie poszedl z duchem czasu niestety.

No proszę Cię Michał kto tu popada w skrajności...

Napisałem że Twoja wypowiedź jak dla mnie była mocno przesadzona i niewiele ma wspólnego z prawdą, a tylko nakręca głupi klimat co lepsze... Poza tym masz się tu za sprawiedliwego a bezsensownie wrzucasz wszystkich do jednego wora i wypowiadasz się w dość mocno tendencyjnym tonie.

Oczywiście, można napisać że pad od X'a jest lepszy bo większy i lepiej w dłoniach leży, ale żeby zaraz to świadczyło o tym że dualshock to kiepski produkt... Poniosło Cie ewidentnie :)

moja wypowiedz niezgodna z prawda? :) od kiedy grasz "na serio" ? ja od 5 lat sledze rynek konsol, bo tyle czasu mam xboxa... wiele tematow, wiele dyskusji, sond i opinii wyczytalem, nie bije piany, tylko napisalem opinie n/t padow, na ktore natknalem sie w sieci i gwarantuje Ci, ze gdyby zalozyc sonde na takiej Polygamii, ktore pady sa poprostu lepsze - to wygralby X.

i potworze raz jeszcze - doceniam sporo produkcji/ekskluziwow Sony, ale... PS3 tez moze miec wady :naughty::cool1:

Opublikowano

Nie jestem jakimś ekspertem ale miałem w rękach pada od X-a i jakiegoś super wrażenia akurat na mnie nie zrobił, ale przyznam że pograłem tylko troche. W dodatku jest brzydki :tongue4: ale to akurat jest mało istotne.

Brat kiedyś przysłał koledze na handel jedną normalną sztukę i 3 takie stare przeżytki jakieś, chyba te pierwsze X-y :wallbash:

Kto ma platynke w Ac2 ?

Zacząłem troche w to grać, wydaje sie że w miare łatwo pójdzie...

Opublikowano

ktore pady sa poprostu lepsze - to wygralby X

Ja swoje Ty swoje...

Przeczytaj ze dwa razy o czym piszę i później mi odpisuj...

Nie neguję wyższości pada klockowego nad duale'em tylko Twoje stwierdzenie że sony się skompromitowało takim produktem.

Czy to tak trudno zrozumieć :?:

od kiedy grasz "na serio" ? ja od 5 lat sledze rynek konsol, bo tyle czasu mam xboxa...

No bo Ty jesteś gość :gwizdanie:

Poza tym ja nigdy nie gram/grałem "na serio", dla mnie to zawsze byla/będzie zabawa...

Opublikowano

Cholera, głupio mi, Jarko stanął w mojej obronie a teraz sam walczy z wiatrakami :wink4:

Opublikowano

A co mają powiedzieć PeCetowcy podsumowani obazkiem przedpotopowego PC w podwieszonym poście? :naughty::D

Opublikowano
  • Autor

Ja swoje Ty swoje...

Nie neguję wyższości pada klockowego nad duale'em tylko Twoje stwierdzenie że sony się skompromitowało takim produktem.

Wskaz mi prosze gdzie napisalem o kompromitacji Sony.

od kiedy grasz "na serio" ? ja od 5 lat sledze rynek konsol, bo tyle czasu mam xboxa...

No bo Ty jesteś gość :gwizdanie:

Poza tym ja nigdy nie gram/grałem "na serio", dla mnie to zawsze byla/będzie zabawa...

Tak - jestem gosc :polew: - a granie dla mnie to cos wiecej niz tylko zabawa :D

Prosze Cie Jarek - bez takich tekstow :wink4:

Wyrazilem swoje zdanie, podparlem je opiniami, na ktore sie natknalem/natykam, a Wy od razu kontrujecie - ze gadam bzdury, ze nie mam racji, bo pady sa za***iste :cool1:

Jak ktos mowi, ze X jest glosny - mowie, ze jest. Jak ktos mowi, ze gra online kosztuje - potwierdzam. Natomiast Wy nie mozecie przezyc, ze ktos napisal cos zlego n/t PS3 :decayed: Z calym szacunkiem, jakby MS stracil dane milionow userow, ukrywal to, a potem nie potrafil przywrocic w normalnym czasie uslugi, za ktora zaplacilem kupujac konsole - a tu na forum... praktycznie cisza - dlatego uwazam, ze userzy Sony sa fanbojami, tak samo jak wyznawcy Apple'a :wink4:

aha - ja jestem fanbojem Audi :decayed:

Opublikowano

Tak - Sony zaraz zrobiloby inny model pada... :decayed: - Ty chyba nie wiesz co piszesz :D

A jaką masz pewność że nie zrobili by innego :gwizdanie:

Ale z drugiej strony pamiętajcie, PS3 pochodzi od żółtków a oni mają mniejsze ręce i stąd ten problem, zresztą cali są mniejsi :decayed:

Skończcie tą dyskusję który pad lepszy bo to do niczego nie prowadzi :D

Opublikowano

Ja swoje Ty swoje...

Wskaz mi prosze gdzie napisalem o kompromitacji Sony.

Tutaj ewidentnie Sony dalo ciala.

Tylko proszę Cię nie pisz mi że dawanie ciała to nie to samo co kompromitacja :rolleyes:

Wyrazilem swoje zdanie, podparlem je opiniami, na ktore sie natknalem/natykam, a Wy od razu kontrujecie - ze gadam bzdury, ze nie mam racji, bo pady sa za***iste :cool1:

Michał, albo sie czegoś najarałeś albo za dużo wody z baśki wypiłeś bo widzę że czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci ogromny problem...

Napisz mi proszę gdzie ja Cię kontrowałem odnośnie tego który pad jest lepszy :?:

Pady są bardzo dobre, produkt wytrzymały i wysokiej jakości. Bateria bardzo długo trzyma, nie ma żadnych problemów z łączem bezprzewodowym - czego więcej wymagać :?: Jeżeli jednak pad od X jest wygodniejszy, lepiej w dłoniach "leży" to BAJKA - nic tylko sie cieszyć :)

Ten aspekt w dual'u mogliby poprawić. Coś jeszcze mam dodać żeby to stało się jasne :?:

Jak ktos mowi, ze X jest glosny - mowie, ze jest. Jak ktos mowi, ze gra online kosztuje - potwierdzam. Natomiast Wy nie mozecie przezyc, ze ktos napisal cos zlego n/t PS3 :decayed: Z calym szacunkiem, jakby MS stracil dane milionow userow, ukrywal to, a potem nie potrafil przywrocic w normalnym czasie uslugi, za ktora zaplacilem kupujac konsole - a tu na forum... praktycznie cisza - dlatego uwazam, ze userzy Sony sa fanbojami, tak samo jak wyznawcy Apple'a :wink4:

Naprawdę nie wiem jak się do tego odnieść... Zastanawiam się co chcesz udowodnić takimi tekstami :mysli:

Chcesz Nam może powiedzieć że jesteś lepszy bo masz xbox'a :?: Że użytkownicy tej konsoli to lepsi ludzie :?:

Naprawdę nie rozumiem po co w ten sposób podkręcasz atmosferę, a później to Nam wytykasz że się jątrzymy...

Jest fajny temat, możemy sobie o grach w cywilizowany sposób pogadać - skończmy już tą smutną polemikę.

Opublikowano

Pojawiły się darmowe DLC do Shifta 2 - The Legends Pack i Speedhunters Pack

http://www.nfsplanet.de/en/news/6206

Opublikowano
  • Autor
Tylko proszę Cię nie pisz mi że dawanie ciała to nie to samo co kompromitacja :rolleyes:

Moze dla Ciebie tak. Kompromitacja to porazka na calej linii.

Ja napisalem tylko, ze pad ma moim zdaniem wady, nie bylem w stanie sie z nim oswoic.

Naprawdę nie wiem jak się do tego odnieść... Zastanawiam się co chcesz udowodnić takimi tekstami :mysli:

Chcesz Nam może powiedzieć że jesteś lepszy bo masz xbox'a :?: Że użytkownicy tej konsoli to lepsi ludzie :?:

Nic nie udowadniam, zawsze pisze to co mysle i niektorzy moga to odbierac w roznoraki sposob. Ty szukasz w moich postach jakiegos innego glupiego sensu a'la 'jestem lepszy bo mam inna konsole' - Prosze Cie, jestem dorosly. Skonczmy temat, bo nie ma sensu go juz walkowac.

Nie spamuj :decayed:

Opublikowano

Kompromitacja to porazka na calej linii.

A ewidentne dawanie ciała :?: :naughty::polew: :polew: :polew:

skończmy już tą smutną polemikę.

Skonczmy temat, bo nie ma sensu go juz walkowac.

Czytasz całe moje posty czy tylko wybrane fragmenty :naughty: :naughty: :naughty:

BTW Nosfer widze że grałeś w Star Wars the Force Unleashed. Warto kupować, czy od razu w dwójkę upalać :?:

Opublikowano

Nie spamuj :decayed:

A tam spamowanie :cool1: była szansa na ciach bajerę a tu klops :decayed:

Opublikowano

Nie jestem jakimś ekspertem ale miałem w rękach pada od X-a i jakiegoś super wrażenia akurat na mnie nie zrobił, ale przyznam że pograłem tylko troche. W dodatku jest brzydki :tongue4: ale to akurat jest mało istotne.

Brat kiedyś przysłał koledze na handel jedną normalną sztukę i 3 takie stare przeżytki jakieś, chyba te pierwsze X-y :wallbash:

Kto ma platynke w Ac2 ?

Zacząłem troche w to grać, wydaje sie że w miare łatwo pójdzie...

ja mam platynkę :decayed: platynka jedna z łatwiejszych jakie miałem :good: a najważniejsze że gra wciąga , ciekawa fabuła nic tylko grać