Opublikowano 23 Października 201114 l Właśnie włączam f1 2011 zapowiada się pięknie zazdroszcze ja muszę poczekać do wypłaty
Opublikowano 23 Października 201114 l wiec niedlugo bedzie na PS3 oprócz IPLA tez cos z tvn A gdzie masz tą Iplę ?
Opublikowano 23 Października 201114 l wiec niedlugo bedzie na PS3 oprócz IPLA tez cos z tvn A gdzie masz tą Iplę ? w menu PS3 ' USŁUGI TV/wideo'
Opublikowano 23 Października 201114 l Masz aktualny soft ? Musisz mieć. Takie zielone - IPLA Tam gdzie masz AXN.
Opublikowano 23 Października 201114 l Battlefield 3 - TV Launch Trailer (Official) :slina: :slina: :shocked: :kox:
Opublikowano 23 Października 201114 l we wtorek już będę miał BF3 :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja już mam pełną PL tylko czekam na cracka który będzie o 24:00
Opublikowano 23 Października 201114 l PABLO a skąd zassałeś? Tutaj nie będę Ci zapodawał bo będzie że pirace PW
Opublikowano 23 Października 201114 l Tez mam BF3, wlasnie czekam az sie zainstaluje na X'ie, musialem wywalic Forze z dysku
Opublikowano 23 Października 201114 l Tez mam BF3, wlasnie czekam az sie zainstaluje na X'ie, musialem wywalic Forze z dysku Na X'a zdecydowanie wolałbym Forze niż strzelankę bo jak tu grać na padzie.. No chyba że na takim sprzęcie co Cuber zapodał na PS3 wcześniej
Opublikowano 24 Października 201114 l Ja sie na konsolach wychowalem. Pierwsze Medal of Honor itp. Jak kiedyys, dawno temu przesiadlem sie z PSX na PC i odpalilem wlasnie Medal of Honor to sie godzine odnalezc nie moglem na klawiaturze i myszce A Forze zainstaluje jak przejde BF3. Swoja droga pogralem troche wczoraj i... zginalem chyba z 10 razy na Normalu w dwoch misjach Albo ja wypadlem z formy,albo jakos latwo tu o smierc.
Opublikowano 24 Października 201114 l No to trzeba więcej trenować Zobaczcie jak przerabiają konsole !Fajnie przerabiają na ręczne gamecuba, dreamcasta i inne a xboxa na laptopa i ps3 tez na handhelda albo laptopa