Opublikowano 24 Listopada 201114 l Autor ale o platyne chyba ciezko, co ? nie wiem, czy sa te same osiagniecia na obu platformach, ale ja po skonczeniu gry w tym zakresie co zamierzam - bede mial ok 600/1000. online nie tykam, jakos mnie nie pociaga.
Opublikowano 24 Listopada 201114 l ale o platyne chyba ciezko, co ? nie wiem, czy sa te same osiagniecia na obu platformach, ale ja po skonczeniu gry w tym zakresie co zamierzam - bede mial ok 600/1000. online nie tykam, jakos mnie nie pociaga. Te same są
Opublikowano 24 Listopada 201114 l Tez skonczylem Assassin'a. Zakonczenie jak zwykle nie do konca zrozumiale i niedopowiedziane Trzeba czekac na nastepna czesc
Opublikowano 25 Listopada 201114 l Tez skonczylem Assassin'a. Zakonczenie jak zwykle nie do konca zrozumiale i niedopowiedziane Trzeba czekac na nastepna czesc Myślę, że czas skończyć tego tasiemca
Opublikowano 25 Listopada 201114 l Autor Myślę, że czas skończyć tego tasiemca a grales w niego chociaz ?
Opublikowano 25 Listopada 201114 l Ja tam Assasina lubie, ma swoj klimat i nie ma drugiej takiej gierki,a motto "nothing is true, everything is permitted" bardzo do mnie trafiaja Dlatego czekam na nastepna czesc, choc szczerze mowiac, jesli przeniosa gre do terazniejszosci to boje sie,ze moze byc lipa
Opublikowano 26 Listopada 201114 l co za ch*** zamknał wątek o BF3 Nie wiem, dowiem się.. Dziwi mnie to bo to nie jest temat o d*pie marynie tylko o ważnych sprawach związanych z grą a nie tylko na umawianiu się na granie przez sieć, zupełnie nie rozumiem co i czemu komuś przeszkadzało
Opublikowano 26 Listopada 201114 l Dziwi mnie to bo to nie jest temat o pupie marynie dokładnie wychodzę teraz, wracam wieczorem i i temat ma być otwarty + przeprosiny do wszystkich biorących w nim udział rozesłane ładnie pięknie i kulturalnie
Opublikowano 26 Listopada 201114 l wychodzę teraz, wracam wieczorem i i temat ma być otwarty + przeprosiny do wszystkich biorących w nim udział rozesłane ładnie pięknie i kulturalnie W końcu Vip ma też coś do powiedzenia
Opublikowano 27 Listopada 201114 l Batman : Arkham City :kox: Polecam ..Gram Na PC i jest Gites!!! Nie kuś bo jutro go sprawdzę [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 04:02_________________________________________________Ale wcześniej sobie przypomnę po latach jeden z moich ulubionych FPS'ów :kox:
Opublikowano 27 Listopada 201114 l co za ch*** zamknał wątek o BF3 Nie wiem, dowiem się.. Dziwi mnie to bo to nie jest temat o pupie marynie tylko o ważnych sprawach związanych z grą a nie tylko na umawianiu się na granie przez sieć, zupełnie nie rozumiem co i czemu komuś przeszkadzało :polew: