Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja juz od poniedziałku młuce w Assasina :) [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 08:06_________________________________________________Strasznie staro Ezio wyglada :) ale walczy nadal tak samo i ma kilka nowych zabawek :D jak to juz ktos napisał :)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

powiem Wam, ze po Batmanie, to wk***ia mnie walka Ezio... walczy tak powolnie jak wyglada :D

Opublikowano

a nowe słuchawki sony dedykowane do ps3?

Dosyć drogie biorąc pod uwage konkurencyjne Sharkoony, które SA lepsze w odsłuchu, posiadają zewnętrzny dekoder dźwięku, mogą korzystać z optyka + można do tego dekodera podłączyć drugą parę słuchawek 5.1. Oglądałem testy jakiegoś gracza maniaka i ewidentnie wskazuje gorszą jakość tych słuchawek.

No i są dedykowane do PS3, a co jeśli będę chciał ich użyć do czegoś innego – na pewno się da.. Ale Sharkoony są uniwersalne do wszystkiego – no i ten dekoder..

[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 08:25_________________________________________________PS. obejrzałem kilka recenzji od graczy z YT i chyba zaczynam się skłaniać ku nim..

Wczoraj przyszły do mnie Sharkoony v.3 digital. Udało mi się kupić za 1/3 ceny..

Tylko nie wysłali mi dekodera dźwięku, więc nie miałem za bardzo możliwości podłączenia ich pod optyka.. I muszę odesłać zestaw. Ale za to ilosć kabli :slina:

x-tatic-v3-2-big.jpg

Wszystkie podpina się do słuchawek + zasilanie idzie z sieci ! - trochę ciężko je upchnąć przy konsoli..

Dodatkowo kabel zasilający słuchawki i kabel audio jest na jednym kablu od słuchawek i znajduje się w odległości 50cm od siebie. Obrazowo = gnizdko musi być 50cm od wejścia AUDIO czy to w TV czy w konsoli, bo w przeciwnym wypadku nie możesz tego podłączyć..

W moim wypadku musiałbym z ziemi na komodę ciągnąć przedłużacz... :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

ale kibel :)

Opublikowano

ale kibel :)

Aaaaleeeee..... :decayed:

Producent chyba złapał jakiego babola strzelił i wypuścił:

Sharkoon x-tatic [bla, bla] SR, które są zasilane z gniazda USB od PS3, PC, Xbox.

Słuchawki dedykowane PS3 to słuchawki STEREO, z fukcją a`la przestrzenny dźwięk 7.1 - ładna kupa :kox:

Więc dopłace do nich te 100zł i kupię właśnie te:

Sharkoon-X-Tatic-SR-Headset.jpg

Chyba lepszego wyboru nie znajdę za te pieniądze.

A Stereo po analogowych kablach z tamtej epoki mi się nie widzi.. optyk to przyszłość :decayed:

[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:16

Opublikowano

Czyli jednak te kupiłeś :mysli:

Opublikowano

Czyli jednak te kupiłeś :mysli:

Nie kupułem jeszcze ale kupuję i Tobie też radzę jeśli te 100-150zł nie robią Ci wielkiej różnicy, a korzyści są znaczne :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230268.0

Opublikowano

A nie szło jakiś bezprzewodowych ?

Opublikowano
  • Autor

nowy AC mnie rozczarowuje :thumbdown:

Opublikowano

nowy AC mnie rozczarowuje :thumbdown:

Az tak?? Mnie nawet wciagnal wczoraj, pogralem pare h :)

Opublikowano
  • Autor

Jak przeszedlem ta beznadziejnie nudna "krypte" nr 1 (szukanie klucza), to zwatpilem... krypty do tej pory byly fajne, a ta byla dramatem.

Poprostu nie czuje zadnej swiezosci w tej grze, tylko odgrzanego kotleta, a nie za to placi sie prawie 200PLN :thumbdown:

Opublikowano

Jak przeszedlem ta beznadziejnie nudna "krypte" nr 1 (szukanie klucza), to zwatpilem... krypty do tej pory byly fajne, a ta byla dramatem.

Poprostu nie czuje zadnej swiezosci w tej grze, tylko odgrzanego kotleta, a nie za to placi sie prawie 200PLN :thumbdown:

mi narazie sie podoba :)

Opublikowano

Ja tam zamierzam odstawić BF3 dopiero jak mi się znudzi i wtedy kupić Skyrim.

W między czasie czekam na książkę, żeby wejść trochę w ten świat. :)

Opublikowano
  • Autor

mi narazie sie podoba :)

gra jest dobra, wiadomo, ale brakuje mi tego efektu swiezosci, ktory byl przy kazdym kolejnym AC :confused4:

Opublikowano

Więc pewnie grą roku zostanie Uncharted 3 w takim razie.

Opublikowano

Więc pewnie grą roku zostanie Uncharted 3 w takim razie.

Ten rok był super pod względem dobrych tytułów :good: :good:

Opublikowano

Nosfer zgłoś sie do Nowala. Masz zaklepany slot Auta2. Ja troche pograłem, to wcale nie taka łatwa gra :gwizdanie:

To samo T-żółw.

Opublikowano

Ja ostatnio męcze gears of war 3, i mogę śmiało polecić :kox: w przerwach forza 4 :naughty: a w kolejce czeka jeszcze ace combat, saints row i bf3, chyba trzeba będzie pare dni urlopu wybrać, żeby to ogarnąć :decayed:

Opublikowano

Heh tez mam Ace Combat i cos nie moge go odpalic, bo ciagle cos ;)

Uncharted 3 fajne,ale... 9 godzin gry i po singlu??

Gears Of War podobnie. Wydaje mi sie ze drugie czesci oby tych gier byly dluzsze.

Opublikowano

Wbij platyne w U3 to zajmie Ci z 20 godzin albo lepiej.

Satysfakcja gwarantowana.