Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajączek przyniósł ps4 z drive club i fifą.... ;] Pytanie do was, co warto założyć, wykupić itp. gra przez sieć za free? Pytam bo karierę z sony zakończyłem na ps one, a do teraz był x360 po przeróbce ;)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po pierwsze załóż konto w Playstation Network, po drugie żeby grać w online musisz niestety opłacać co miesięczny abonament (27 zł na miech) żeby mieć nie limitowany dostęp do grania online... możesz podać swoją karte (nawet debetową) i w opcjach zaznaczać by pobierali Ci pieniądze z konta z automatu co miesiąc ale nie polecam na allegro kupisz kody na abonament troche tańsze ;)
Jedynym "plusem" opłacania abonamentu oprócz grania online jest to, że dostajesz co miesiąc 2/3 gry za darmo do pobrania z playstation store. Jest kilka gier darmowych do pobrania z cyfrowego sklepu i w te gry możesz grać online bez opłaconego abonamentu, jest ich niewiele i nie są zbyt... dobre.
Po trzecie jak założysz już konto podaj swój nick psn to dodam Cię do znajomych będzie można pograć w fife czy coś ;)

Edytowane przez grampp

Opublikowano

17 zł...

Opublikowano

SteavA4Klub - ps4 :wink:

po kupieniu "plusa" na allegro też tak go doładowujecie:

INSTRUKCJA

PS4

- na ekranie wyboru profilu wybierz "Nowy użytkownik" a następnie "Utwórz nowego użytkownika"

- zaakceptuj regulamin a następnie wybierz "dalej"

- pojawi sie ekran logowania gdzie należy wprowadzić otrzymane dane.

- prosze dodac konto jako podstawowe. Dzieki temu ps+ oraz online multiplayer bedzie działac także na pozostałych profilach

- gotowe!

Czy jestem stratny 17zł?? :grin:

Edytowane przez Steav

Opublikowano

A co dostałeś? Kod na allegro?

Opublikowano

login i hasło do opłaconego profilu, z tym że max 10 profili na konsoli da się zrobić, czy coś koło tego?

Opublikowano

No to lipa. Potem tego konta już nie przedluzysz, chyba, że zmienisz na poniższe. Ale i tak login przypisany do czyjegoś maila. Hasło zmień. Ile zaplaciles na allegro?

Ogólnie moja rada, to kup sobie z psn ps plus.

Opublikowano

17zł ;) ogólnie działa także przeżyję. Widziałem, że forumowicze kupowali na allegro ale liczyłem na kod :D

Dzięki :)

Opublikowano

Jeszcze tylko jeden dzień...

gta.jpg

Opublikowano

Jeszcze tylko jeden dzień...

gta.jpg

W tym dziale, chyba wszyscy mają to już dawno za sobą :wink:

Opublikowano

hehe prawda;)

Opublikowano

Tyle czasu to trwało... Mogli wypuścić GTA w dzień dziecka :-D. Mam pytanko do osób, które grały w poprzednie części Wiedźmina. Kusi mnie Dziki Gon a premiera za miesiąc z kawałeczkiem. Nigdy nie miałem okazji grać - u kumpla widziałem dwójkę i wydawała się dobra :-) Kupujecie w ciemno trójkę? :-)

Opublikowano

Kupujecie w ciemno trójkę? :-)

MUSOWO !! , w moim przypadku razem z nową konsolą :decayed:

Opublikowano

Tak, ja zamówiłem pre order od jakiegoś czasu :P
https://youtu.be/GsOWTfOzYSI

Jak tu nie zagrać... na dodatek wspieram polski rynek gier :P

Edytowane przez grampp

Opublikowano

Do osób, które grają w GTA Online na X360:

mój nick "dliwski" (taki sam jak tu na forum), dodajcie mnie albo podajcie swoje, napady fajna sprawa ale jaka to frajda jak nie można pogadać ze swoimi w trakcie ;) nie gram zbyt często bo nie mam za dużo czasu, a jak czasem przysiądę to nie mam z kim :decayed:

Opublikowano

Kupujecie w ciemno trójkę? :-)

MUSOWO !! , w moim przypadku razem z nową konsolą :decayed:

Tak, ja zamówiłem pre order od jakiegoś czasu :P

https://youtu.be/GsOWTfOzYSI

Jak tu nie zagrać... na dodatek wspieram polski rynek gier :P

Dzięki! Długo mnie namawiać nie musieliście :)

Kończę z kumplem kampanię w Resident Evil: Revelations 2. Spoko gierka, graficzne ubogo, ale fajnie, że można grać na podzielonym ekranie :)

Jak wyzdrowieję to śmigam po Mortal Kombat X. W maju Wiedźmin: Dziki Gon, a w czerwcu: Batman Arkham Knight! Oj, będzie się działo! :)

Opublikowano

Ja jeszcze do ogrania mam far cry 4, watch dogs, lords of the fallen I reszta z plusa a tu jus prawie wiesiek3..

Opublikowano

The Last Of Us pierwsza gra którą przeszedłem w całości, genialna.. wyśmienita fabuła, po prostu jakbym film oglądał

Opublikowano

TLOU też posiadam... przeszedłem tylko do momentu gdzie była jazda samochodem na samym początku, zostawiłem to sobie na koniec :)

Opublikowano

ja jadę z BF Hardline - jak dla mnie nie powala, ani grafiką ani rozgrywką :kwasny: