Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czasami jak zaczynam wyscig to mam czarny ekran

raz też to miałem

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nosfer, właśnie Cie włączyłem do moich znajonych :gwizdanie:

To w co ciupiemy :naughty:

EDIT

Widzę że mamy tylko dwie wspólne gy...

GTA IV i LBP - no to wiadomo w co gramy :naughty:

Opublikowano

W LBP :polew:

sackboy_rockstar_littlebigl.jpg

Opublikowano

podlaczylem wlasnie G25 pod xboxa

kiera sie "ustawila", FF dziala

ale sama kiera juz nie

co za porazka ;(

Opublikowano

W LBP :polew:

sackboy_rockstar_littlebigl.jpg

LBP? :wtf:

Co to, qr**, jest?!

Moskal, wytłumacz się :lol1:

Opublikowano

jestem amatorem :embarrassed: jak gdzie co kliknac zeby zgrac na dysk bo gram z mega szumem :wallbash: a czytam i widze ze nie musze :mysli: X-a mam takiego czarnego :cool1:

Opublikowano
  • Autor

kiciafirerek, jak masz "planszę" z obrazkiem gry i po kliknieciu zielonym wlaczasz gre... to nie wciskaj zielonego (X), tylko wcisnij zolty (Y) - informacje o grze.

Tam jest opcja zgrania na dysk...

Tutaj jest to pokazane od 00:35 mniej wiecej.

Chociaz robia to troche na okolo, bo wystarczy wcisnac Y i wejsc w opcje gry, ktora siedzi aktualnie w napedzie.

Opublikowano

kiciafirerek, jak masz "planszę" z obrazkiem gry i po kliknieciu zielonym wlaczasz gre... to nie wciskaj zielonego (X), tylko wcisnij zolty (Y) - informacje o grze.

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: wróce do domu to odrazu przetestuje :dance:

Opublikowano
  • Autor

Zobaczysz co to znaczy cisza podczas gry :decayed:

Opublikowano

czyli nie masz wciskać krzyżyka tylko trójkąt :good:

Opublikowano

Tutaj jest to pokazane od 00:35 mniej wiecej.

Chociaz robia to troche na okolo, bo wystarczy wcisnac Y i wejsc w opcje gry, ktora siedzi aktualnie w napedzie.

:blink: moje menu inaczej wyglada ale pewnie wszystko tak samo sie nazywa to jest takie jakies nowoczesne ja mam plansze w ktorych mam rozne opcje i je moge zmieniac ale sa na cały ekran

Opublikowano

:blink: moje menu inaczej wyglada ale pewnie wszystko tak samo sie nazywa to jest takie jakies nowoczesne ja mam plansze w ktorych mam rozne opcje i je moge zmieniac ale sa na cały ekran

poprostu czytaj to co jest na ekranie i wciskaj co każą :good: , tez mam elite , zadzwoń do mnie kolo 20:00 to ci powiem krok po kroku jak to zrbic. 693-870-335 - proś pana Dawidka :good:

Opublikowano
  • Autor

Czyli nie zrobiles aktualizacji do NXE - czyli nowego interfejsu (!).

Podlacz X'a pod net, a automatycznie zrobi sie update i bedzies mial nowy interfejs + dostep do dem, exclusive'ów + mozliwosc zgrywania gier na dysk.

Opublikowano

Podlacz X'a pod net, a automatycznie zrobi sie update i bedzies mial nowy interfejs + dostep do dem, exclusive'ów + mozliwosc zgrywania gier na dysk.

ja nie podłączałem do neta a moge zgrywać na HDD

Opublikowano

poprostu czytaj to co jest na ekranie i wciskaj co każą :good: , tez mam elite , zadzwoń do mnie kolo 20:00 to ci powiem krok po kroku jak to zrbic. 693-870-335 - proś pana Dawidka :good:

dzisiaj nie wiem kiedy wróce urodziny ma mój chrześniak obchodzi 5 i pół roku impreza ma być do białego rana :polew: ale jak bym sobie nie radził to numer zapisuje dzieki :cwaniak1:

Opublikowano

dzis wgralem NXE

tez se pozgrywam wszystko na dysk

w koncu mam 120 GB nie? ;)

Opublikowano

no nie kombinowałem z netem nic a nic mam neostrade i livboxa i wole tego gów** nie ruszać nie wiadomo kiedy sie spindoli :confused4: mam na mysli livboxa

Opublikowano

dzis wgralem NXE

tez se pozgrywam wszystko na dysk

w koncu mam 120 GB nie? ;)

ale płyta potrzebna bedzie do grania :decayed:

dzisiaj nie wiem kiedy wróce urodziny ma mój chrześniak obchodzi 5 i pół roku impreza ma być do białego rana :polew: ale jak bym sobie nie radził to numer zapisuje dzieki :cwaniak1:

ja dzis kuje bata i gram min. do północy wiec mozesz dzwonić :kox:

Opublikowano

moskal - ty nie cwaniakuj z tym brakiem płyty szubrawcu jeden :naughty: nie wszyscy maja karnety VIPowskie :gwizdanie:

A mi wczoraj przyszło cd z GOW2 i nie mam kiedy pograć :kwasny: