moskal Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ja bylem w takim szoku, ze w piatek gralem do 1.30 w nocy, o 6 rano pobudka na F1, a po kwalifikacjach znowu do kiery to sie ładnie podjebałeś
wustyle Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no ba! ja to jeszcze nic poszedlem na chwile na fajka, wracam, a moj mlody juz ogarnia sam temat (co z tego ze pod prad )
Nosfer Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ojca podsiąść sprzed komputera !! Przydałoby mu się nieco Kindersztuby
MRoger Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ile ma lat ... bo ja właśnie miałem swojemu :gwizdanie: zamiar sprawić kierę i pedały ... i chce wiedzieć ile czasu mi zostanie. A to co stary doobry Collin ?
wustyle Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ojca podsiąść sprzed komputera !! Przydałoby mu się nieco Kindersztuby wlasnie spytalem go co on robi? a syn, ze gra i zebym poszedl jeszcze zapalic [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 18:04_________________________________________________ Ile ma lat ... bo ja właśnie miałem swojemu :gwizdanie: zamiar sprawić kierę i pedały ... i chce wiedzieć ile czasu mi zostanie. A to co stary doobry Collin ? w wieku 3,5 roku (teraz ma 3,8 mies) potrafil bezblednie i dosc szybko przejechac okrazenie toyota supra w GRID-zie (tutaj): a gra to Richard Burns Rally
dawkol-d1 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 gdybym wyrwał G25 to spędziłbym ze dwie doby przy LFS. G25 jest stworzone do LFSa. Nic tylko pozazdrościć.
endriuu Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 http://www.ingenuitywelcome.com/game/
Reniu Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Bardziej PRO wygląda taka konstrukcja niż taka wystygana jak wyżej [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 13:41_________________________________________________A tutaj w Burns'a śmigał. Zobaczcie co się dzieje podczas dzwona na końcu
Nosfer Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Zapraszam na przejażdżkę "TYM" w Galerii Mokotów na 4 piętrze... Ale 5 minut 10zł.. - nie pamiętam dokładnie.
jarko Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ostatnio cosik takiego zakupiłem
Nosfer Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Widziałem :naughty: Jak gra ? Bo się na nią czaję...
Flyer Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Ja wlasnie szukam uzywek Ghost Recona, Splinter Celle itp... bo zachcialo mi sie w cos postrzelac przed premiera Modern Warfare 2 :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Mnie to w ogóle takie gierki nie podniecały, do czasu jak trafiłem na bad company :gwizdanie: Jak odpaliłem demo ghost recon to poszedłem go kupić Tu już nie chodzi o sam klimat gry, a przede wszystkim o to że mnie się bardzo dobrze i łatwo steruje żołnierzem dzięki czemu głównie mogę sie skupić na walce i zabawie a nie myśleniu co teraz nacisnąć i kiedy wreszcie uda mi się trafić celownikiem w przeciwnika
Flyer Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 hyhy... wlascie wylicytowalem assasin's creed za 45PLN nadrabiam zaleglosci
KOval81 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 hyhy... wlascie wylicytowalem assasin's creed za 45PLN nadrabiam zaleglosci Hehehe - to jedna gra chyba w której Cię przeskoczyłem Ja sobie sprawiłem do konsoli od razu, a teraz czekam z niecierpliwością na AC2, bo zapowiada się ciekawie Ja chyba też muszę się zaopatrzyć w serię Toma Clancy'ego - naprawdę fajne gierki robi, ale najpierw FNR4 i UFC 2009
wustyle Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 wszystkie serie GR i SC sa super oprocz klasycznej najebki trzeba tez troche pomyslec i uzyc taktyki uwielbiam
Reniu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ja obecnie pogrywam na piecu w Risen. Świetny klimat dla miłośników Gothica Polecam Dla chętnych do ściągnięcia demko: http://www.gamershell.com/download_51644.shtml
Flyer Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Wczoraj tez odgrzalem Fallout'a 3, musze go w koncu przejsc... ale boje sie miesiaca z glowy na ta gre...
AndyN Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Grał ktoś w "Operation Flashpoint Dragon Rising"?
Rekomendowane odpowiedzi