Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic to , właśnie był kurier , przyniósł Księcia Forever :naughty

i jak..słyszałem że lipa... 12 lat czekania :kwasny:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

julo HR muszę zostawic na poźniej teraz mam street of rage do skonczenia(hardcore) pozniej OUTLAND (PSN) RDR, ARMY OF TWO, WIPEOUT I HR w miedzy czasie GT5.

aha masz może jakiś ziomków co by pomogli wbic trophy w burnoucie ? szczegolnie ten stadion, może bym się z Tobą ustawił na reszte online ? nie wiem co tam jest i czy to trudne czy nie ? [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 15:58_________________________________________________dead nation się przeszło kilka razy ale najlepsza zabawa jest w co-opie,

Moicz, trzeba włączyć któreś z zadać, w którym jest m.in. dojechać na stadion, najlepiej pisać do tego co zapodaje misje. Każdy wie o co chodzi, jak sie napisze stadion, czy stadium.

Trofeum jest proste - po prostu wszyscy muszą w jednej chwili udać sie na stadion. Trudność polega na tym że każdy woli gdzieś sie plątać po mapie i jeździć bez celu albo już ma to trofeum i już mu nie zależy i robi inne wyzwania.

Póki co Ci nie pomoge bo mam mało czasu ostatnio, siedze nad projektem domu. W wolnej chwili chciałem zrobić pare trofeów w colina z kolegą który też na mnie wyzywa bo mieliśmy grać razem a ja ostatnio sie wyłamuje.

Myśle że nie powinieneś mieć teraz problemów bo sporo osób zassało tą gre free z PSN i może być więcej osób na serwerach.

Opublikowano

Nic to , właśnie był kurier , przyniósł Księcia Forever :naughty

i jak..słyszałem że lipa... 12 lat czekania :kwasny:

powiem Ci jutro :decayed:

Opublikowano

pogralem w duke nuken i fajna nawalanka ale nie na dluzsza mete ale pobawic sie idzie i ponawalac w rozne stworki

Opublikowano

Kto ma CoD Black Ops zeby pomoc mi zdobyc trofea?

Opublikowano

Kto ma CoD Black Ops zeby pomoc mi zdobyc trofea?

Brat grywa, co potrzebujesz?

Dziś DIRT'a 3 kupuję :kox:

Opublikowano

20 platynka wpadła :tongue4::decayed::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Co zrobiłeś :?:

Opublikowano

burnout :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Moicz gratki !

U mnie też szykuje sie 9-ta platynka.

Gra ktoś z forum jeszcze w Colina Dirt2 ? Bo samemu z nieznajomymi ludzmi nudzi mnie ta gra.Został mi do zdobycia 4 pucharki. Ale brakuje mi natchnienia.

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

dzięki Panowie, te platyny to sam pot, krew i łzy hehehe

Opublikowano

Wariat :naughty:

Ale i tak Ci dużo brakuje do żółtków gdzie mają po 200/300 platyn :kox::polew::decayed:

Opublikowano

tyle platyn to ja nigdy nie będę miał, ale w najbliższym czasie 2-3 może wpadną :naughty:

Opublikowano

tyle platyn to ja nigdy nie będę miał, ale w najbliższym czasie 2-3 może wpadną :naughty:

Rób ze mną platyne w GT5 :naughty::kox:

Opublikowano

myślę że w zrobię też i w GT5 ale to trochę potrwa

Opublikowano

Dobra mówić kto ma platynke w Dirt2 ?

Bo mam problem z jednym pucharkiem.

With great honor

Należy uzyskać status 'Cautious' w trybie sieciowym. Aby go zdobyć musimy przez kilka wyścigów jechać bardzo ostrożnie, unikając kontaktu z innymi pojazdami, a także przeszkodami na trasie. Najlepiej jest odczekać na starcie kilka sekund, ponieważ na pierwszym zakręcie dochodzi do największej ilości kolizji. W wyścigach zniszczenia muszą być włączone, aby trofeum się pojawiło.

Trudność: 3/10

mam już ponad 40 clear race i d*pa.

Zastanawiam sie nad tymi buźkami, Ci co zaczynają grać mają zielone, a później w miare jak człowiek gra agresywnie i obija przeciwników i uderza w bandy buźka robi sie żółta, i na końcu czerwona.

Nie wiem czy nie musze tej buźki zbić do poziomu zielonego :confused4:

Mogłem to trofeum robić na początku.

Opublikowano

Dobra mówić kto ma platynke w Dirt2 ?

Bo mam problem z jednym pucharkiem.

With great honor

Należy uzyskać status 'Cautious' w trybie sieciowym. Aby go zdobyć musimy przez kilka wyścigów jechać bardzo ostrożnie, unikając kontaktu z innymi pojazdami, a także przeszkodami na trasie. Najlepiej jest odczekać na starcie kilka sekund, ponieważ na pierwszym zakręcie dochodzi do największej ilości kolizji. W wyścigach zniszczenia muszą być włączone, aby trofeum się pojawiło.

Trudność: 3/10

mam już ponad 40 clear race i pupa.

Zastanawiam sie nad tymi buźkami, Ci co zaczynają grać mają zielone, a później w miare jak człowiek gra agresywnie i obija przeciwników i uderza w bandy buźka robi sie żółta, i na końcu czerwona.

Nie wiem czy nie musze tej buźki zbić do poziomu zielonego :confused4:

Mogłem to trofeum robić na początku.

Z tego co pamietam to wlasnie ta buzka musi byc zielona i nie mozesz w nikogo przywalic ani otrzec i jezdzic tylko po trasie. Robilem to z 1,5 roku temu wiec nie pamietam za bardzo.

Opublikowano

OK, wczoraj mi to wpadło. Być może wyścigów nie rankingowych bez otarcia nie liczył.

Buźka wkoncu zielona i wpadło.