Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzę że grywalnosc mi to wynagrodzi ;)

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja czekam na jakiś cud i Trylogię Uncharted na PS4, a na dokładkę Uncharted 4. Do tego Bloodborne, The Order, przyszły rok zapowiada się fantastycznie.

Opublikowano

A jak pad?Taki jak w PS3?

Pad wygodniejszy choć dla mnie Dualshock 3 nie był zły.
Urządzenie o większych możliwościach, czujniki ruchu, jak spróbowałem napisać coś na klawiaturze poprzez czujniki ruchu to LOL
No i ten panel dotykowy, pomógł w The Little Big Planet 3 :decayed:
Zamówiłem dualchargera od Sony na 2 pady to się przyda na pewno, na stronie Media Expert po 119zł i przysyłają do sklepu gdzie chcemy.
Kilka godzin było grania nie wiem z 4h? i już jedną kreskę pokazywało więc faktycznie może być gorzej z trzymaniem na baterii w porównaniu dualem od ps3, za to szybciej ładują się pady w porównaniu z poprzednim modelem.

Opublikowano

Przede wszystkim jest cięższy, pewniej leży w dłoni. Obowiązkiem są nakładki na grzybki, troszkę grania i zaczną się ścierać koszt to kilka złotych naprawdę polecam.

Opublikowano

ehhh Pablo , powiem Ci ze ciezko sie to czyta. przeszedłes na c**jową strone mocy :kwasny:

Moski, moje miejsce zawsze było w Sony :decayed:
Ale jak się kiedyś wkurwie to kupie xone jak potanieje bo taki Horizon jak wyżej wrzuciłem powinien być na Sony :kwasny:

Opublikowano

ja zacząłem pykać w GTA V pl :D dobra :kox:

Opublikowano (edytowane)

Przede wszystkim jest cięższy, pewniej leży w dłoni. Obowiązkiem są nakładki na grzybki, troszkę grania i zaczną się ścierać koszt to kilka złotych naprawdę polecam.

No właśnie jest cięższy niż poprzedni dual ale ja tego nie odczułem bo ostatnia przesiadka z x360 a jak wiemy tam pady są większe.

Słyszałem, że się ścierają. Jak wygląda z tą wymianą tych nakładek??

Edytowane przez PABLO
Opublikowano

Rafał zamówiłem gumki :decayed: x 8 :decayed:

Opublikowano

I bardzo dobrze na pewno nie będziesz żałować :-D daj znać jak przyjdą i jak Tobie pasują w trzymaniu grzybów ;-)

Opublikowano

Panowie,

Czy nie ma nikt z was do sprzedania GTA V na PS3?

Chętnie przygarnę :)

Opublikowano (edytowane)

Sprawdzałem nowe funkcje w PS4, fajne są zrzuty ekranu, nagrywanie klipów, edytowanie jak i przycinanie fragmentów, wszystko można robić z pozycji konsoli :kox:

Wyżej przykładowy klip który wrzuciłem, oczywiście z A1 na pokładzie :)

Edytowane przez PABLO
Opublikowano

Elegancko, a są jakiś inne Audi?

Opublikowano

Elegancko, a są jakiś inne Audi?

Driveclub - Cars List:

Kilka modeli w tym RS6 i R8 plus.

Opublikowano

Nie kupiłem driveclub, bo ma być w plusie. Nie wiem kiedy, ale ma być ;-)

Teraz mam zamiar pograć w te z plusa będzie infamous dodatek w Styczniu ;-) infamousa juz ograłem i był ok.

Teraz wpadnie the evil within.

Kozacko zapowiada się również dying light gameplay wbija w podłogę - ciekawe co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Nie kupiłem driveclub, bo ma być w plusie. Nie wiem kiedy, ale ma być ;-)

Jest afera twórców i sony.
A jeśli już dadzą w Plusie to będzie ograniczona i płatny update do pełnej wersji.

http://www.pssite.com/news-38349-sony_i_evolution_studios_przez_premiere_driveclub_ze_wstydu_zapadaja_sie_pod_ziemie__wiemy_co_z_wersja_ps_.html

Opublikowano

No i gitara :kox:

Powiedz mi, masz na xone taką funkcję jak udostępnianie gry znajomemu jak nawet nie ma kopii gry w konsoli??
Można wówczas grać w grę jednocześnie z kolegą nie mając jej w ogóle fizycznie :decayed:

Opublikowano

Nie wiem,jeszcze nie uruchomiłem konsoli a czeka mnie pobieranie Fify 15 i Forzy 5.

Opublikowano

Ja zakupiłem dziś swój egzemplarz PS4 w pakiecie z Far Cry 4 :decayed: Zobaczymy jak to hula ;)