Norbi TDI Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 za 160zł efekt obszycia ponownego po roku, jak nowa. Warto pakować pieniądze w druciarstwo czyli malowanie ? raczej nie.
reganajax Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Obszywanie kierownicy to koszt 150-200zł, ja się póki co wycwaniłem i sam środkiem do skór odnowiłem kierownice. Zdj przedstawiają " przed i po " W moim przypadku koszt takiej operacji to 20zł. Pozdrawiam. Edytowane 24 Lutego 2017 przez reganajax
jacek70 Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Godzinę temu, reganajax napisał: Obszywanie kierownicy to koszt 150-200zł, ja się póki co wycwaniłem i sam środkiem do skór odnowiłem kierownice. Zdj przedstawiają " przed i po " W moim przypadku koszt takiej operacji to 20zł. Pozdrawiam. Obszyte to obszyte - będzie na lata a malowanie po pewnym czasie obłazi. Już koledzy malował i potem klęli ile wlezie bo oblazło i było jeszcze gorzej.
Bruuuum Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Akurat z prawdziwej skórzanej kierownicy, jaka w B7 jest s-linowa 3-ramienna dobrze podmalowane wytarcia trzymają spokojnie na lata, natomiast te 4-ramienne są z jakiegoś skóropodobnego czegoś i faktycznie może nie być to zbyt trwałe...
reganajax Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Tak czy siak, próbowałem i zobaczymy jak to będzie się trzymać. Będzie trzeba to obszyje jak kolega Norbi TDI
Rekomendowane odpowiedzi