chomiczesq Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) 4x19x10j z opona 225 i dzis doszły nowe klocki do układanki Edytowane 9 Września 2015 przez chomiczesq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Będzie pięknie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Bixy z ledem są kozackie. Front będzie miażdżyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ano różnica w przed i po lifcie jest przez to kolosalna Do tego zderzak seryjny polifta jest bardziej agresywny niż s-line przedlifta i to jest najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordi666 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ano różnica w przed i po lifcie jest przez to kolosalna Do tego zderzak seryjny polifta jest bardziej agresywny niż s-line przedlifta i to jest najlepsze Jakiej firmy masz te felgi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Czy to aby na pewno pytanie do mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordi666 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Czy to aby na pewno pytanie do mnie ? sory,pomyłka 4x19x10j z opona 225 i dzis doszły nowe klocki do układanki Kolego jakiej firmy masz felgi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 3sdm sa sell jakby co dano mnie tu nie było tym czasem wpadła roleta elektyczna tylnej półki, walczymy z ledami, wpadł nowy gril od rs6 tylny zderzak sline, klapa usa i obrysy w przedni zderzak no i auto jak ogarne do kupy oddaje do lakiernika na zmiane koloru. macie jakas fajna propozycje koloru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Grubo...! Kolor daytona gray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 tak więc kolor został wybrany...będzie chyba dość kontrowersyjnie a wczoraj zakupiłem nowe koło na sezon 2k16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 20 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 innych nie było felgi sa z limitowanej edycji na całym świecie tego modelu jest 400kpl mój jest 35 tego seta wyprodukowali tylko 50 kpl na cały świat... te felgi są tylko w 20 calach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dobry rozmiar , idealny do A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 mega szacun koła 20 z najdroższej firmy VOSSEN, widziałem zdjęcia na FB rozwalają głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy24 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Piękne koło ! Będzie kosa Jaki kolor? send from my Atari 65xe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tommy jeszcze nie wiesz jakie koło czy wskazówka powyżej rozwiała watpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy24 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tommy jeszcze nie wiesz jakie koło czy wskazówka powyżej rozwiała watpliwości Koło widzę przecież, 2k16 Ale chodzi mi o kolor auta ? Dla mnie najladniejszy jest daytona gray jak kolega wyżej napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Widzisz tylko kawałek koła a kolor samochodu bedzie w innym klimacie niz szary i jego odcienie 10,5j z dzisiejszej rozbiórki i jeszcze takie rzeczy Edytowane 28 Stycznia 2016 przez chomiczesq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 zacnie będzie audi wyglądało pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Będzie sztos jak odbierzesz od lakiernika ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi