skrzypol44 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam,Audi kupione 2 miesiace temu z przebiegiem 97000km. Samochod pochodzi z polskiego salonu z 2009 roku.Silnik 2.0T (211KM) CDNCSkrzynia s-tronic LZLnapęd quattroWyposażenie: fotele elektryka (bez pamieci) wentylowana skóra MMI 2G PDC (przod + tyl) + kamerka czujnik zmierzchu i deszczu kierownica multifunkcja Zmienione:Felgi 18 + opony 245/40/18 Michelin Pilot Sport 3 (na zime na razie zostaly 16)przyciemnione szyby (30%) Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez skrzypol44
black4 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam, Audi kupione 2 miesiace temu z przebiegiem 97000km. Samochod pochodzi z polskiego salonu z 2009 roku. Silnik 2.0T (211KM) CDNC Skrzynia s-tronic LZL napęd quattro Wyposażenie: fotele elektryka (bez pamieci) wentylowana skóra MMI 2G PDC (przod + tyl) + kamerka czujnik zmierzchu i deszczu kierownica multifunkcja Zmienione: Felgi 18 + opony 245/40/18 Michelin Pilot Sport 3 (na zime na razie zostaly 16) przyciemnione szyby (30%) Witaj, Gratulacje nabytku Nie bierze oleju? Jak się S-tronic sprawuje? Upgrade'owałeś może soft sterownika skrzyni S-tronic? Pozdrawiam!
skrzypol44 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie bierze oleju?Jak się S-tronic sprawuje?Upgrade'owałeś może soft sterownika skrzyni S-tronic? Przejechalem 1k km i jak na razie oleju nie bierze. Softu s-tronica nie upgradowalem ale sprawuje sie ok... zwlaszcza na trasie. Foty dorzucilem.
griga-st Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bardzo ładne, brązowe skory. Z kolei drewnodekory MI się nie podobają. Jak kupowałeś, wiedziałeś ze wszystkie 2.0T z tamtych roczników spalają nie tylko benzynę? 1kkm to za mało żeby powiedzieć bierze/nie bierze...
andynl Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Z kolei drewnodekory MI się nie podobają Zara w beret Autko fajne ale kolor skór MI się nie podoba Pojeździsz więcej to się dowiesz czy musisz buteleczkę ze sobą wozić Bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi