robert16zgas Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam taka sprawa auto oddałem do mechanika czyścił mi bak paliwa i w zawieszeniu coś tam poprawiał, od tamtej pory nie chodzą mi : el szyby brak kierunkowskazów brak świateł długich brak światła przy wstecznym rozładowuję akumulator pokazywało że cały czas bagażnik jest otwarty narazie tyle zauważyłem co oni mogli w nim zrobić ? coś podmienili ? ukradli lub coś takiego ? co o tym sądzicie ?
jacek70 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Możliwe że MC nawalił. Reklamuj u niego skoro było dobrze przed wizytą u niego.
robert16zgas Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 MC czyli ? wycieraczki i klakson też nie chodzi
jacek70 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Miałem na myśli Moduł Centralnej Elektryki. Może zalany wodą i padł.
robert16zgas Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 w którym miejscu się znajduje ? jak można sprawdzić czy jest sprawny ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) moduł centralnej elektryki (MCE) znajduje się nad lewym kolanem od strony kierowcy, trzeba wymontować półkę nad nogami (pod kierownicą). Najlepiej było by podłączyć się pod vaga i odczytać błędy Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Lukasz_mk2
robert16zgas Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 aha no dzięki napewno sprawdzę a mogę go normalnie odłączyć i nic mi sie nie rozkodyje ? a mogę go normalnie odłączyć i nic mi sie nie rozkoduje ?
BeyerBrown Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Aż się prosi: a optymistyczniej: Koledze z pracy po wymianie tarcz i klocków ABS zgłaszał sporadycznie jakiś błąd, podjechał na reklamację a ten mechanik-NACIĄGACZ zasugerował wymianę czujnika przy kole, chyba coś ok. 400zł extra. Pojechał do ASO bo u nich z kolei umówił się na wymianę płynu ham. - usunęli mu usterkę GRATIS, okazało się, że wystarczyło czujnik oczyścić. Także walcz o swoje! Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez BeyerBrown
robert16zgas Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dziwna sprawa bezpiecznik niby był dobry nie przepalony a nie łączył, włożyłem nowy wszystko wróciło do normy dzięki za wszelkie porady
Rekomendowane odpowiedzi