stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Egon +Paulinayyy...czy Ty jesteś pewien tego co napisałeś...już chcesz się rozwodzić?! Myślę że dam radę w Bukowinie raz ze mną była lol tylko, że do BT nie jeździ Jaca, a jak Jack jedzie do Zatoru, to nawet na boisku pada 0,5l na twarz
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ...szefie...Moja Żonkers zgłasza sprzeciw...nie Ewcia tylko Ewka (to jest zarejestrowany użytkownik) bo inaczej- Jej słowa: Bo w Zatorze będzie Cię masowała Ewcia a nie Ewka !!
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 dopiszcie mnie z Ewelina PS. ale dajcie nas do innych domkow najlepiej jak najdalej polozonych od siebie hehehehe
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Co tu się dzieje ? przecież mnie i kaśkę to się na zator już z automatu wpisuje !! Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez diman
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) "jo Cie prosza" nie porównuj BT do Zatoru... p.s Ty dasz, ale Ona... :grin: dopiszcie mnie z Ewelina PS. ale dajcie nas do innych domkow najlepiej jak najdalej polozonych od siebie hehehehe Kędzieor - ale to jest dopiero w czerwcu - skąd wiesz że będziecie jeszcze razem Obowiązkowo co obowiązkowo - kogo mam zapisać ? ...szefie...Moja Żonkers zgłasza sprzeciw...nie Ewcia tylko Ewka (to jest zarejestrowany użytkownik) bo inaczej- Jej słowa: Bo w Zatorze będzie Cię masowała Ewcia a nie Ewka !! to ja jej właśnie chciałem tak czule powiedzieć żeby mieć podwójką kolejkę w masowaniu a jaj się nie podoba dopiszcie mnie z Ewelina PS. ale dajcie nas do innych domkow najlepiej jak najdalej polozonych od siebie hehehehe OK - Ewelina będzie mieć w Zatorze a Ty w Szymocicach PISZCIE MI OBOWIĄZKOWO W PRZELEWIE "ZATOR + NICK" JAk macie ktoś ten filmik od Basi z Zatoru to wklejcie tu - damy na pierwszą stronę Ps. i pamiętajcie że zmienił się regulamin i za każde przekleństwo w Zatorze jest upomnienie a za 3 wylatuje się z forum :grin: jak by tak miało być to ruszając z katowic musielibyśmy już na bramkach zawracać tyle przekleństw leci na CB radiu a gdzie tam do pierwszego grila Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez miron78
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Miron, pozwoliłem sobie wkleić link z filmem Jak chcesz go gdzieś przenieść w ciut inne miejsce to śmiało
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jest GIT miejsce dobre tylko nie działa I jeszcze jedno wżne INFO żeby nie zapomniał Nie piszcie mi w tym roku kto z kim chce być w domku w tym roku będzie podział na domki na tych co już mają kredyt i na tych co po Zatorze będą mieli kredyt
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 to co, póki co chyba jestem sam w domku
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 to co, póki co chyba jestem sam w domku strzelaj jeszcze raz
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 to co, póki co chyba jestem sam w domku strzelaj jeszcze raz Ty się nie liczysz - nie masz zdolności Ps. działa Wam ten filmik ?
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Miron, na tej komórce nie będzie Ci działał mi działa na 3 sprzętach ( komp, tablet, komóra)
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ja mam czarną plamę , której to ani nacisnąć ani nic
Rekomendowane odpowiedzi