stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 3210 3210 bez "i" - na bank nie pójdzie
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 kac vegas na tvn hehe filmik odpowiedni pod zator hahaha moze my tez w tym roku zrobimy na grillu "pianki" hehehehe
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dopisuj Żanie ok, Miron - dopisuj
Majkel Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dopisuj Żanie ok, Miron - dopisuj Hmmm.... sęk w tym, że Żania jeszcze nic o Zatorze nie wie.... [emoji12]
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 O ile mi nic nagle nie wyskoczy to również się piszę
MAJKI Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Hmm ciekawe w którynm domku bede bo jutro sprzedaje tourana ale w sumie to nie jest kredyt ani nawet umowa Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez MAJKI
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Hmm ciekawe w którynm domku bede bo jutro sprzedaje tourana ale w sumie to nie jest kredyt ani nawet umowa Takie posunięcie Majki śmierdzi mi namiotem... [emoji12]
pajda Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 to co, póki co chyba jestem sam w domku strzelaj jeszcze raz Ty się nie liczysz - nie masz zdolności Ciekawe w którym ja będę.... Bo chcę dobrać
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 kurde to może jak wszyscy biorą to i ja wezmę a będę miał jakiś fajny domek
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Powiem Wam ,że jakby z boku ktoś poczytał to uwierzy ,że fajne domki dostaną Ci co wezmą kredyt
miron78 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Może w tym roku uda nam się zapełnić wszystkie domki albo jeszcze jeden dobrać - będzie grubo to co najbardziej mi się podoba w tej imprezie to ten brak stresu o pogodę fajna/niefajna - bo ona nie ma tam żadnego znaczenia a jak popatrzę na wcześniejsze Zatory to czy, bardziej lało tym bardziej mecz był udany Napiszcie ktoś do Dari Krola - może też by jechała
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ...szefie...Moja Żonkers zgłasza sprzeciw...nie Ewcia tylko Ewka (to jest zarejestrowany użytkownik) bo inaczej- Jej słowa: Bo w Zatorze będzie Cię masowała Ewcia a nie Ewka !! to ja jej właśnie chciałem tak czule powiedzieć żeby mieć podwójką kolejkę w masowaniu a jaj się nie podoba :grin: Ewka się pyta: "Czy jak ktoś do Ciebie mówi Mirosiusiuniu...to obniżasz swoją prowizje do siebie?!"
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ...szefie...Moja Żonkers zgłasza sprzeciw...nie Ewcia tylko Ewka (to jest zarejestrowany użytkownik) bo inaczej- Jej słowa: Bo w Zatorze będzie Cię masowała Ewcia a nie Ewka !! to ja jej właśnie chciałem tak czule powiedzieć żeby mieć podwójką kolejkę w masowaniu a jaj się nie podoba :grin: Ewka się pyta: "Czy jak ktoś do Ciebie mówi Mirosiusiuniu...to obniżasz swoją prowizje do siebie?!" Czyli bierzecie inny domek niż stanley ??
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 nieee...na najbliższe 6 lat nie mam zdolności kredytowej
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Może w tym roku uda nam się zapełnić wszystkie domki albo jeszcze jeden dobrać - będzie grubo to co najbardziej mi się podoba w tej imprezie to ten brak stresu o pogodę fajna/niefajna - bo ona nie ma tam żadnego znaczenia a jak popatrzę na wcześniejsze Zatory to czy, bardziej lało tym bardziej mecz był udany Napiszcie ktoś do Dari Krola - może też by jechała z już dawno nie ma Krola i Darii jest tylko Krolu
Rekomendowane odpowiedzi