Houdini Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam Panowie. Nabyłem zderzak tył do swojego avanta od s4. Teraz trafiłem na temat o częściach OEM i....nie zgadza mi się numer zderzaka. W temacie jest napisane że numer zderzaka powinien być 8D9 807 301, natomiast u mnie jest końcówka 311. Czy to poprostu inna wersja, czy może mniej oryginalne? Szukanie w internecie przynosi głównie aukcje allegro, więc troche zgłupiałem, bo chyba w temacie o częściach OEM nie powinni się mylić?
C4NC3R Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Może to od sedana, nie wiem czy były lifty tej części ale możliwe że to też jest ważnym czynnikiem dlatego końcówka inna
Houdini Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Owszem były lifty. Główna różnica to szerokość i kształt hokeja, czy jak kto to sobie nazywa. Wg informacji w wątku różnica pomiędzy limo a avant, oraz przed i po lift to tylko i wyłącznie litera na końcu numeru części. Nic nikt jednak nie wspomina o innej końcówce numeru.
Wandej Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A to na pewno s4? Może od b7 Tapnięte z SGS5
Houdini Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wygląda jak a4 b5, wręcz jestem pewny że to ten, tylko jedynie ten numer mi spokoju nie daje. Mimo że wszędzie oznaczenia OOOO oraz każda część z numerem.
Rekomendowane odpowiedzi