mlodya4b8 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam klubowiczów mam taki problem iż sam sobie narobiłem biedy w zielonym menu przypadkowo kliknąłem bootloader i teraz czy samochód otwarty czy zamknięty ekran cały czas jest włączony z komunikatem BOOTLOADER Version 2.40 MMI (h43) application update i takie pytanie do was co z tym faktem począć na razie auto stoi sobie na parkingu z odpiętym akumulatorem i nic nie mogę poradzić reset także nie pomaga. Jest to A4 B8 2009r. bez joystika w pokrętle
jacek70 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Napisz do kolegi WRC laguna. Zna się jak mało kto.
wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Napisz do kolegi WRC laguna. Zna się jak mało kto. No co ty mlodya4b8 pasuje wrzucic soft
mlodya4b8 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 a jest może na forum dostępny taki sofcik?Próbowałem z jakims softem z podpiętego tematu próbując od najniższej wersji niby płytke znajdzie szuka metainfo a za chwile wyrzuca not found metainfo file
wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 a jest może na forum dostępny taki sofcik? Próbowałem z jakims softem z podpiętego tematu próbując od najniższej wersji niby płytke znajdzie szuka metainfo a za chwile wyrzuca not found metainfo file A jakie masz dokałdnie MMI ? 2G HIGH ? czy 3G LOW ?
maryoushek Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 jak masz 2g wystarczy wrzucic 3cd i powinno zadzialac... tylko od a4 sciagnij soft czesto ludzie mysla ze od a6 4f pasuje.
Deniro Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 obojetnie jaki 5150 bedzie pasowac
arsen9999 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 witam czy komuś po aktualizacji softu mmi 2g przestała działać zmieniarka to znaczy zmieniarka dział przyjmuje płyty wszystko ok tylko po wybraniu cd na panelu wyświetla się napis inicjacja urządzenia proszę czekać vcds nic nie pokazuje czy ktoś orientuje się co może być nie tak i co z tym zrobić
Deniro Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 A nie wymusiłeś czasem updatu z bootloadera ? ostatnio panuje taki trend , jęśli zmieniarka nie czyta metainfo z trybu update to nie można na siłe wymuszać updatu z bootloadera a ty zapewne tak zrobiłeś , miała problem z updatem softu i pewnie jakiś błąd wkradł się podczas aktualizacji pewnych sterów , pasuje tutaj naprawić zmieniarke albo wstawić nową i od nowa przeprowadzić pełen update nie z bootloadera
arsen9999 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 A nie wymusiłeś czasem updatu z bootloadera ? ostatnio panuje taki trend , jęśli zmieniarka nie czyta metainfo z trybu update to nie można na siłe wymuszać updatu z bootloadera a ty zapewne tak zrobiłeś , miała problem z updatem softu i pewnie jakiś błąd wkradł się podczas aktualizacji pewnych sterów , pasuje tutaj naprawić zmieniarke albo wstawić nową i od nowa przeprowadzić pełen update nie z bootloadera tak zgadza się tak było to czyli trzeba wysłać zmieniarkę do kogoś kto wgra jej oprogramowanie i będzie ok
Deniro Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 To nic nieda bo ona sama w sobie już przed aktualizacją była wadliwa tj nie potrafiła odczytać metainfo.txt
Aiven Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 On 4/21/2015 at 7:58 PM, mlodya4b8 said: Witam klubowiczów mam taki problem iż sam sobie narobiłem biedy w zielonym menu przypadkowo kliknąłem bootloader i teraz czy samochód otwarty czy zamknięty ekran cały czas jest włączony z komunikatem BOOTLOADER Version 2.40 MMI (h43) application update i takie pytanie do was co z tym faktem począć na razie auto stoi sobie na parkingu z odpiętym akumulatorem i nic nie mogę poradzić reset także nie pomaga. Jest to A4 B8 2009r. bez joystika w pokrętle Cześć . Jak rozwiązałeś ten problem . To jakaś porażka z tym .
Rekomendowane odpowiedzi