bodas Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) A z tyłem trzeba tłoczki dodatkowo cofać jakoś w vcds. Który to kanał? Edytowane 11 Lutego 2016 przez bodas
deafca Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Mi to robił podwórkowy mechanik v-scanem Tutaj kolega Dev opisał procedurę wymiany ,za pozwoleniem przytoczę jego wpis : Otwieranie zacisków hamulcowych w celu wymiany klocków hamulcowych.[Wybór][53-Hamulec postojowy][Nastawy podst. - 04]Grupa "005"[idź!]Włączamy Nastawy podstawowe przyciskiem:[ON/OFF/Dalej]W tym momencie zaciski hamulcowe powinny się poluzować, umożliwiając w ten sposób przeprowadzenie wymiany klocków hamulcowych.[Gotowe, powrót][Koniec odczytu, powrót - 06]Uwaga: po wymianie klocków hamulcowych w tym modelu, należy sprawdzić (ew. zmienić) ich grubość. Robi się to następująco:[Wybór][53-Hamulec postojowy][Adaptacja - 10]Kanał "006"[Odczytaj]W polu "Wartość zapisana" powinna pojawić aktualnie zaprogramowana grubość klocków.W polu "Nowa wartość" wpisz żądaną grubość w zakresie (3 - 14 mm), odpowiadającą grubości nowych klocków hamulcowych.[Testuj]Upewnij się, że sterownik akceptuje wprowadzoną wartość.[Zapisz][Gotowe, powrót][Koniec odczytu, powrót - 06]Otwieranie zacisków hamulcowych w celu przeprowadzenia naprawy.[Wybór][53-Hamulec postojowy][Nastawy podst. - 04]Grupa "007"[idź!]Włączamy Nastawy podstawowe przyciskiem:[ON/OFF/Dalej]W tym momencie zaciski hamulcowe powinny się poluzować, umożliwiając w ten sposób przeprowadzenie stosownych napraw...[Gotowe, powrót][Koniec odczytu, powrót - 06]Zamykanie zacisków hamulcowych:[Wybór][53-Hamulec postojowy][Nastawy podst. - 04]Grupa "006"[idź!]Włączamy Nastawy podstawowe przyciskiem:[ON/OFF/Dalej]W tym momencie zaciski hamulcowe powinny się "zamknąć", dociskając klocki hamulcowe do tarczy.[Gotowe, powrót][Koniec odczytu, powrót - 06]UWAGA: Jeżeli po wymianie klocków hamulcowych w zestawie wskaźników pojawia się informacja o zużytych okładzinach hamulcowych, należy wykonać nastawy podstawowe w grupie 010:[Wybór][53-Hamulec postojowy][Nastawy podst. - 04]Grupa "010"[idź!]Włączamy Nastawy podstawowe przyciskiem:[ON/OFF/Dalej]Teraz należy zaczekać ok 20 sek...[Gotowe, powrót][Koniec odczytu, powrót - 06]Wyłączamy zapłon na 5 sek.Włączamy zapłon. Lub popytaj kogoś kto robił vcds Edytowane 11 Lutego 2016 przez deafca
adam2285 Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Masz może kolego kratki Rs LOOK na sprzedaż
bodas Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Masz gdzieś jakąś fotkę, bo jestem ciekaw jak wyglądają.
deafca Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Małe przygotowania na wiosnę . Tak to siedzi , tak wiem trochę małe są
deafca Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Tak,kratki sprzedane Wsadzanie s-line czas zacząć ,na pierwszy ogień sufit + nowa szyba .
deafca Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dopiero podsufitka zrobiona a już chętny na fotele . Sam jeszcze nie wiem jak będzie napływ finansów .Teraz będę szukał reszty rzeczy trochę jeszcze wody upłynie niż do foteli dojdę .
komoornik Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No Panie, z czym do ludzi. Czarna podsufitka i jasne fotele?
dobry1 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No Panie, z czym do ludzi. Czarna podsufitka i jasne fotele? Widziałeś kiedyś pakiety Audi exclusive
komoornik Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Tak, widziałem. Tapicerki są wtedy zwykle dwukolorowe.
dobry1 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dokładnie rozumiem że w tym właśnie kierunku kolega podąża
deafca Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 Dzisiaj odebrałem kratki robione na zamówienie ,czekałem na nie prawie 4 miesiące .Oto efekt : Tak kratka wygląda : Średnio na jeża teraz ten chrom mi się podoba ,więc chyba pójdzie out .Małe przymiarki jak to bd wyglądać :
Rekomendowane odpowiedzi