barneius Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Czy ktoś z Was lakierował standardową chromowaną ramkę wokół grill'a? Mam plan na czarny mat i ciekawy jestem czy to wykonalne. Nie mam ochoty na zamiennik całego grill'a...
wrzosu Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Najprostszy/najlepszy sposób to guma w sprayu. Na alle jest od groma. Jakbyś chciał lakierować to musisz szlifować do gołego plastiku.
ORACZ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja robiłem całą atrapę w czarny połysk. Lakiernik mówił, że dawał specjalny - pewnie lepszy, mocniejszy, podkład na chromy.
barneius Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Guma w spray'u jakoś mnie nie przekonuje. Bardziej myślałem o folii ale to chyba mało trwała opcja. Próbował ktoś? Lakierowanie będzie z pewnością najtrwalsze.
dawid195a Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Oklejałem folią karbon ,obwódkę w B7, nic się nie działo ,wszystko wszyło ok, ale demontaż grilla to podstawa i rozbiórka na części pierwsze.
Rekomendowane odpowiedzi