Zygi1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Panowie mam dylemat... zastanawiam sie nad wlozeniem do mojego autka aluskow 18stek ale kumpel mi doradza 19 i juz sam niewiem zeby niestracic na komforcie zeby nieocieralo i zeby bylo wszystko ok... co o tym myslicie teraz jezdze na 16 nastkach.
wojtas-audi Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wrzuc 18 i 225/40/18 i bedziesz zadowolony
Bartass_1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 z dwojga złego bierz 18" przynjamniesz zęby będą całe.. przy 19 profil bedzie 35, zawieszenie szybciutko sie zesra, komfortu zadnego a szkoda tylko felg, auta i nerwów na nasze drogi...
Hugo Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 z dwojga złego bierz 18" przynjamniesz zęby będą całe.. przy 19 profil bedzie 35, zawieszenie szybciutko sie zesra, komfortu zadnego a szkoda tylko felg, auta i nerwów na nasze drogi... Pomiędzy 18" a 19" to prawie niezauważalna róznica.Ale też jestem za 18" i oponce 225/40/18
Zygi1 Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Opublikowano 1 Lutego 2007 e to super wlasnie raczej przy takich zostane:P mozecie podrzucic fotke audiczki na takich kolkach?? tylko bez obnizania tak jak jest normalna z 18mnastkami. dzieki
Hugo Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 mozecie podrzucic fotke audiczki na takich kolkach?? tylko bez obnizania tak jak jest normalna z 18mnastkami. dzieki Tak wygląda moja na seryjnym zawieszeniu
Zygi1 Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Opublikowano 1 Lutego 2007 no Hugo piekne audiczka planujesz jescze jakies przerobki?? ile masz seryjnie silnik 130?? chipowales cos? a co do koleczek spoko mozna jakies sprezynki dac jeszcze widze
Hugo Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 no Hugo piekne audiczka planujesz jescze jakies przerobki?? ile masz seryjnie silnik 130?? chipowales cos? a co do koleczek spoko mozna jakies sprezynki dac jeszcze widze Na razie zostaje seria.Koła sprzedałem , ale zostały w klubie Silnik 130KM , a aktualną moc po programie masz w moim podpisie
Zygi1 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 no wygladaja te 18 nastki fajnie ale juz sam niewiem co zrobir:) a niemyslales zeby wymalowac sobie te dolne spojrerki co sa innego koloru<szarawe>?? pod kolor nadwozia jak myslisz jaki koszt tego by byl?
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 a aktualną moc po programie masz w moim podpisie a pózniej sie dziwia ze dwumasy leca majac tyle Nm :twisted:
Zygi1 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 Hugo mam jeszcze jedno pytanko. Gdzie kupowales takie OZ tki << chyba dobra firma jesli chodzi o fele?>> i jaki koszt kompletu z oponkami.Wiesz jestem w Angli i niemam az takiego rozeznania.jak mozesz podeslij kilka zrodel
pre_pl Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Hugo mam jeszcze jedno pytanko. Gdzie kupowales takie OZ tki << chyba dobra firma jesli chodzi o fele?>> i jaki koszt kompletu z oponkami.Wiesz jestem w Angli i niemam az takiego rozeznania.jak mozesz podeslij kilka zrodel Zygi, a poczytaj forum, Hugo już pisał o tym... Przeszukaj tematy o oponach, nie ma tego dużo.
Rekomendowane odpowiedzi