Gość Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Jak zmienić czujnik abs prawy w audi a4 b5 sedan. Podobno trzeba zdjąć koło i coś po prawej stronie się wpina jakoś
jacek70 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Zdejmie koło i jest na widoku. W umiesz bez problemu. Pamiętaj o ustawieniu odległości czujnika od koronki --> 0.6-08mm Edytowane 2 Maja 2015 przez jacek70
wojtek20DW Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 ciekawe czy uda ci się wyjąć czy będziesz go wydłubywał
jacek70 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 No - teraz tylko montaż nowego, ustawienie i wszystko bangla.
kanaper Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Na kompie ci wyszło ze to czujnik absu ? Ja osobiscie wymieniłem czujnik namordowałem sie z tym strasznie a okazało sie ze chodziło o czujnik kąta skrętu...
Gość Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Wiem że stary czujnik leży obok nowego w bagażniku został wyjety pozaTym oprócz kontrolki abs święci się czerwony wykrzyknik
edward.6 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 jak swieci czerwony wykrzyknik to nie tylko czujnik u mnie sterownik pompy abs siadl jak wymienilem to swiecil sie tylko pomarancz i to czujnik abs do wymiany byl
Rekomendowane odpowiedzi