Verdroon Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Witam, Szukałem podobnego postu, ale jedyne co znalazłem to tematy o starszych modelach. A więc, kilka dni temu miałem spotkanie z sarną, co za tym idzie mam do wymiany przednią lampe oraz zderzak. Szukając części trafiłem na lampy led (neon) z audi a4 b8 po lifcie i chciałbym je zamontować u siebie. Moje Audi to A4 b8 z 2010 roku. Obecnie ma lampy zwykłe bez led. Moje pytania: 1) Czy istnieje taka możliwość? 2) Czy wszystkie funkcje lamp będą działać? 3) Jakie części, oprócz zderzaka i oczywiście lamp będę musiał wymienić? 4) Jeżeli ktoś robił już taką przeróbkę, to ciekawi mnie koszt takiej zabawy? 5) Czy zna ktoś warsztat który zrobiłby taką przeróbke? Najlepiej z okolic Białegostoku, ewentualnie Warszawy. Pozdrawiam Verdroon
andynl Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Kolego do wymiany cały przód, maska, błotniki, zderzak, no i oczywiście kodowania. Zajrzyj do wątku WRCLAGUNA on przerabiał swoja na polift Tutaj masz tez temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/299470-upgrade-zmiana-przodu-na-polift-2012-2015/ Edytowane 6 Maja 2015 przez andynl
waldih1979 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 poczytaj sobie to http://a4-klub.pl/index.php?/topic/299470-upgrade-zmiana-przodu-na-polift-2012-2015/tanio nie będzie:)
Verdroon Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Już zapoznałem się z tematem przez Was podanym. Dzięki. . Pozostaje jeszcze pytanie kto w okolicach Białegostoku podejmie sie takiej roboty? Lub gdzie będe musiał dojechać i na jak długo zostawić auto?
dobry1 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Sama przekładka 7-8 godz.w dwie osoby (ale miałem już bixy) odnośnie lamp pisz do Wrclaguna on załatwi temat lamp
Rekomendowane odpowiedzi