dlugi_86 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Witam mam pytanie odnoście przedniego dolnego wachacza, a dokładnie jednego z jego elementów Chodzi mi o element opisany jako 27. Czy istnieje mozliwość wymiany jedynie jego skrajnego prawego elementu, wraz z tą guma wchodzącą w łączenie z elementem nr 15. Popekała mi ta guma i zaczeło strasznie trzeszczeć. Z zawiecha nic się nie dzieje, kiera prosta, fury nie śćiąga, jedzie prosto i równo przyspiesza, tylko to treszczenie mnie strasznie wnerwia. Z góry dzięki za wszelką pomoc.
mlodziak22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 tak tuleje można wymienić bez problemu, sam u siebie wymieniałem podczas regeneracji kpl. wahaczy
Mateuszek1001 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Samemu raczej tego nie zrobisz, można oddać do regeneracji, wychodzi znacznie taniej niż za nowy.
dlugi_86 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Samemu raczej tego nie zrobisz, można oddać do regeneracji, wychodzi znacznie taniej niż za nowy. Nie kumam- można zregenerować samą kocówkę???
Mateuszek1001 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Generalnie chodziło mi o cały drążek, alee warto byłoby zadzwonić do firmy specjalizującej sie w tym i zapytać czy nie byłoby możliwości regeneracji samej końcówki
jacek70 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Albo wszystko albo nic. Inaczej co chwilę będzie gdzieś pękać.
Lukasz_N Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Generalnie chodziło mi o cały drążek, alee warto byłoby zadzwonić do firmy specjalizującej sie w tym i zapytać czy nie byłoby możliwości regeneracji samej końcówki Można zregenerować tuleję oraz sworzeń. Jeśli chodzi o tuleję to sprawa jest prosta. Kupujesz nową tuleję i wprasowujesz w wahacz. Ze sworzniem już nie jest tak prosto, bo nie dostaniesz na wolnym rynku rozsądnego zestawu do RG. Poza tym trzeba to wiedzieć jak to zrobić. Pozostaje opcja oddania wahaczy do firmy, która się tym zajmuje.
Rekomendowane odpowiedzi