Rafik90 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Witam wszystkich Mam problem z mokra podloga. Po ostatnich deszczowych dniach cala podloga w samochodzie jest mokra. Czy moze dziac sie tak, przez zatkane odplywy? Nie mam pojecia gdzie szukac przyczyny. Po zakupie samochodu zauwazylem, ze byla mokra podloga za kierowca, ale po wizycie u mechanika okazalo sie, ze brakowalo korka z odplywu. Zostal on zalozony. Mialem nadzieje, ze pozbylem sie problemu, ale niestety jest jeszcze gorzej.
nitroo Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Wyjmij ECU i sprawdź sytuację na podszybiu. Wygląda to na niedrożne odpływy.
jacek70 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Odpływ masz pod aku i pod kompem. Czasem cieknie z powodu uszkodzonej uszczelki obudowy ecu. Sprawdź jak jest u Ciebie.
RedruM Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 A gdzie pod kompem znajduję się ten odpowietrznik ?
Rafik90 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 Tak zrobie Mam nadzieje ze to pomoze. Dzieki
piotrekrkk Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Witam wszystkich Mam problem z mokra podloga. Po ostatnich deszczowych dniach cala podloga w samochodzie jest mokra. Czy moze dziac sie tak, przez zatkane odplywy? Nie mam pojecia gdzie szukac przyczyny. Po zakupie samochodu zauwazylem, ze byla mokra podloga za kierowca, ale po wizycie u mechanika okazalo sie, ze brakowalo korka z odplywu. Zostal on zalozony. Mialem nadzieje, ze pozbylem sie problemu, ale niestety jest jeszcze gorzej. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/292272-Woda-pod-dywanikiem-kierowcy-B6
Fido Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 A gdzie pod kompem znajduję się ten odpowietrznik ? Pod kompem tego nie znajdziesz. Możesz za to znaleźć odpływ.
peteakau Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Witam, w moim b6 po opadach deszczu smierdzi (powiedzmy stechlizna/zgnilizna) w aucie jak wsiadam rano. Mam nowiutki filtr kabinowy, a uklad klimatyzacji jest po ozonowaniu. Myslicie ze moze to byc spowodowane brudem/syfem zmieszanym z woda pod AKU?? Pozdrawiam
Robero321 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Może. Zdejmij wykładzinę pod nogami kierowcy i sprawdź czy nie ma tam bajora
slo Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 wyjmij akku i te plastiki co tam są. Tam jest jeden odpływ. Drugi jest pod serwem. Przepchaj go palcem
Rekomendowane odpowiedzi