Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Avant by Michal 1.9tdi Q `S4 Body /Brembo 345/RS4-330/ led c6/ TTS/dts on Avus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze jakis tutorial z fotostory z rezania tych lamp na Ledy? :)

Opublikowano

Dzięki Tomek :hi:

1.jpg

Opublikowano

fajne :naughty:

Opublikowano

Z ebaya czy gdzie ten emblemat kupujecie? Drogi? ;)

Opublikowano (edytowane)

Długo oczekiwana przesyłka , a zarazem ostatni hamulcowy detal :P

Na dniach montaż , emblemat powinien fajnie "odbić" na niebieskim zacisku ( pomysł zaczerpnięty z audizine forum)

4.jpg

2.jpg

1.jpg

3.jpg

Edytowane przez michałswd
Opublikowano (edytowane)

...

Edytowane przez Lorence
Opublikowano

sorry kolego ale mega wiocha, trzeba było sobie nakładki brembo odrazu kupić : :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

190989417_2_644x461_nakladki-3d-na-hamul

mega wiocha to jest malowac seryjne zaciski na kolor lub dawać też takie nakładki , nie wiem z czego ten śmiech może dla ciebie to zabawne ale wygląda to super szczególnie jak tylni jest wiekszy u Michała jak u ciebie z przodu :naughty:

Opublikowano

sorry kolego ale mega wiocha, trzeba było sobie nakładki brembo odrazu kupić : :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

190989417_2_644x461_nakladki-3d-na-hamul

mega wiocha to jest malowac seryjne zaciski na kolor lub dawać też takie nakładki , nie wiem z czego ten śmiech może dla ciebie to zabawne ale wygląda to super szczególnie jak tylni jest wiekszy u Michała jak u ciebie z przodu :naughty:

Idealnie podsumowane :wink:

Opublikowano

:nabijasie:

Opublikowano

Podoba mi się :thumbup1: tylko brakuje tu spójności... z przodu na zacisku Bembo, a z tyłu RS...

Opublikowano

a sorry nie zauważyłem że to tył :grin: myślałem że z przodu taki mały RS :D ale mimo wszystko, trzeba było już pójść w całości w brembo

Opublikowano

a sorry nie zauważyłem że to tył :grin: myślałem że z przodu taki mały RS :D ale mimo wszystko, trzeba było już pójść w całości w brembo

zawsze jakieś koło ratunkowe się znajdzie :D

Dobry kolor, wygląda za***iście.

Sam myslę nad tym kolorem, ale u mnie auto dolphin grey i troche się martwię o efekt :D

Opublikowano

fajna konfiguracja 1.9 z 3.0 :D

auto zacne :)

Opublikowano (edytowane)

Tak wyszlo :

1.jpg

1.jpg

2.jpg

Udało mi się troche usprzątnąć środek , wrzucę jeszcze pedały i podstopnice z RS

2.jpg

Edytowane przez michałswd
Opublikowano

dobrze te zaciski wyglądają :wink::naughty:

Opublikowano

Mnie również się podobają:-) widze ,że ciągle do przodu:-)

Opublikowano

Ładnie heble wyszły, podoba mi się no i na duży plus wygląd środka, czarne dekory robią mega wrażenie nie wspominając już o kierownicy... :):naughty:

Opublikowano (edytowane)

Planujesz malować plastyk od ręcznego na czarno oraz kolumnę kierownicy? Bo mi chodzi taki pomysł po głowie :). Zaciski miód malina.

Edytowane przez arek_cccp
Opublikowano

myślalem nad tym , jednak bardziej mnie jakieś inne stolki interesują ;)

Opublikowano

Ciemne czy w kolorze chcesz wkładać ? Ja myślałem o sline z b8 pół skóra czarne :D pod kolor gałki kiery i ręcznego :) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...