Opublikowano 15 Listopada 201114 l Podlaczone zostalo do Modulu ( sterownika drzwi ) Oczywiscie mowa tu o B8 Jeszcze jedna fotka
Opublikowano 15 Listopada 201114 l Autor no to tak jak miało być..więc co za problem był i jakie ciągnięcie kabli ?
Opublikowano 15 Listopada 201114 l no to tak jak miało być..więc co za problem był i jakie ciągnięcie kabli ? Domin sie bedzie meczyl pewnie
Opublikowano 15 Listopada 201114 l Dominik się męczył nie będzie raczej Adam będzie męczył jego :polew:
Opublikowano 15 Listopada 201114 l ty się nie śmiej że wyrezam ramkę , jest plan na małą zimową zmianę ale to kosmetyka , a tak poza tym zbieram graty, mam już kompletny start engine
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Autor Adaś, szybkę odpaliłeś? U mnie nie poszło a dlaczego nie poszło ? za wysoka temperatura ? czy sterownik ?..jutro rano zobaczę bo dzisiaj nie jeździłem..od rana miało być rezanie ale będę jechał do ragi z podsufitką...
Opublikowano 17 Listopada 201114 l Adaś, szybkę odpaliłeś? U mnie nie poszło a dlaczego nie poszło ? za wysoka temperatura ? czy sterownik ?..jutro rano zobaczę bo dzisiaj nie jeździłem..od rana miało być rezanie ale będę jechał do ragi z podsufitką... Dziś okazało się, że uwalone było zasilanie w wiązce przetwornika. Detale masz w mojej B6 lub tutorialu Grześka... Napisz mi Adaś jaki masz numer sterownika klimatyzacji...
Opublikowano 18 Listopada 201114 l Adamooo poducha od A8 D3 okrągła będzie pasowała pod kierę z TT ? Odpowiem za Adasia niestety nie pasuje do RS4
Opublikowano 18 Listopada 201114 l koniec ze skrobaniem szyb itp - świetna sprawa. mrozy przyszły to i rezać zaczynasz :gwizdanie:
Opublikowano 18 Listopada 201114 l Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać
Opublikowano 18 Listopada 201114 l Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać nie zgodzę się Zostawiasz samochód na parkingu, idziesz na zakupy do kina itp, programujesz webasto... wychodzisz z kina i wsiadasz do ciepłego auta, gdy wszyscy w około się trzęsą z zimna
Opublikowano 18 Listopada 201114 l Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać nie zgodzę się Zostawiasz samochód na parkingu, idziesz na zakupy do kina itp, programujesz webasto... wychodzisz z kina i wsiadasz do ciepłego auta, gdy wszyscy w około się trzęsą z zimna nie jest tak do konca-nie wiesz kiedy wyjdziesz z zakupow ..nikt z nas nie wie chyba ze idziesz po 1 rzecz a po co wtedy wlaczac webasto skoro zaraz wrocisz. Idac do kina tez nie wiesz kiedy dokladnie wrocicsz bo zawsze cos moze sie przedluzyc-zwykle w parze z kinem sa jakies knajpy i centra rozrywki.
Opublikowano 18 Listopada 201114 l Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać nie zgodzę się Zostawiasz samochód na parkingu, idziesz na zakupy do kina itp, programujesz webasto... wychodzisz z kina i wsiadasz do ciepłego auta, gdy wszyscy w około się trzęsą z zimna nie jest tak do konca-nie wiesz kiedy wyjdziesz z zakupow ..nikt z nas nie wie chyba ze idziesz po 1 rzecz a po co wtedy wlaczac webasto skoro zaraz wrocisz. Idac do kina tez nie wiesz kiedy dokladnie wrocicsz bo zawsze cos moze sie przedluzyc-zwykle w parze z kinem sa jakies knajpy i centra rozrywki. No to jest jeszcze pilot przeciez
Opublikowano 18 Listopada 201114 l (...) No to jest jeszcze pilot przeciez Trochę ma słaby zasięg w strukturach z żelbetu .... Z poziomu "+2" nie uruchomił auta stojącego w garażu na "-1"