adamooo Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD..
gudi Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 czyli, że wskazówka obrotomierza do połowy skali dochodzi? aaaaa zapomniałem, że 2,5 TFSI w planach więc to tylko tymczasowo... Ale i tak za***iście wygląda
adamooo Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Obroty oraz predkosc dziala tak jak trzeba..po can-ach inaczej bym nie zrobil.. :gwizdanie:
gudi Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 to jestem 100 % pewny, że tandety byś nie odstawił A co z tym silnikiem? Kiedy będziesz wkładał?
adamooo Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Az jednej osobie sie znudzi
poziek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 NA BOGA... Co ty robiłeś tym autem, aż tak daleko od garażu :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
Flyer Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 adamooo, czemu nie pochwaliles sie, ze odpaliles zegary z B7 w B6 ? :gwizdanie: ...przeciez wiesz, ze moje leza i sie kurza. Zmieniles tarcze tylko i ustawiles gdzie jakie obroty i kmh?
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD.. jak tam Navi lepsza od poprzedniczki
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Niezle adamooo odpiszesz mi w sprawie felg RS4 B7?
adamooo Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD.. jak tam Navi lepsza od poprzedniczki zmian w opcjach nie ma..grafika jest nieporównywalnie lepsza Niezle adamooo odpiszesz mi w sprawie felg RS4 B7? wysłałem pw
Madas Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ja pierdziele ale musi pięknie wyglądać ta grafika kurcze ale kilka osób ma mega doinwestowane autka - szacunek
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Dzisiaj doszedl kolejny mod - zegary rs4- jeszcze musze przygotowac obudowe zeby bylo calkowicie rs4 Oraz kolejny mod navi 2010 ledowy LCD.. jak tam Navi lepsza od poprzedniczki zmian w opcjach nie ma..grafika jest nieporównywalnie lepsza Niezle adamooo odpiszesz mi w sprawie felg RS4 B7? wysłałem pw Ale sie rozpisales...
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Adas ile za Navi dales pewnie z przekladka z 4000 PLN
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 tak chodza niestety RNS E z A3 TT-RS 2010 do Audi A4 no a te zegary do odjazd grzanek zrobil robote niejednemu guul hopa
bajk Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Teraz tylko zrobić te 1.9, żeby się kręciło do 8000
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 w takim razie grzanek i adamooo dziekuje za info, ze zrobiliscie cos w tym temacie :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 zabawa nad moimi zegarami kosztowala troche czasu i pieniedzy... tak wiec jeszcze raz dzieki za pamiec
adamooo Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Ano Twoje jednak troche poprzekladane bylo.. Zegary byly czyms zalane.. Potencjometry od wskazowek obr + pred. Nie dzialaly..stelaz plastikowy polamany przy lcd..lcd wymieniony i diody trzeba jeszcze poprEkladac bo tez nie dzialaja ..
Rekomendowane odpowiedzi