Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 [AWX] by MichałA4, RNS-E, EIBACH SPORTLINE,RS4 19"9JET29, MULTI KIERA TT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ladnie dopieszczana sztuka. :)

A odnosnie tego króćca cieczy to ktory konkretnie element wymieniales, masz moze zdjecie jakies?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki kolego B)

Trochę mnie tutaj nie było , ale już odpowiadam na Twoje pytanie króciec który u mnie akurat poleciał ma nr:

038121144A

i wygląda tak:

kr_ciec.jpg

Trzeba też trochę wrócić do tematu auto po dłuuuugiej wojnie z pompkami w końcu jeździ, niestety sprawa z regeneracją nie wyszła i zmuszony byłem kupić kpl używanych pompek, aby móc się przemieszczać, dzięki koledze z forum tomitdi07 na pokład wpadły pompki BA , po instalacji auto ożyło- i to jak :decayed: mimo że wcześniej siedziały pompki AR niby zamienne z BA to w tej chwili auto jest nie do poznania znacznie zrywniejsze 1 i 2 praktycznie nie ma :grin: 3 i 4 ładnie w plecy masuje prawdopodobnie też będzie potrzebna korekta softu i zmiana dawek paliwa pod te pompeczki , a może od razu chips ? :kox:

Udało mi się również odpalić MENU na fisie ;) tu fotka z niedzielnego placu boju:

20160529_211055.jpg
Opublikowano
ile kasy na to poszło ?- ja wiem :decayed: ale mam nadzieję że moja luba nie :grin:

Hahaha skąd ja to znam :D gorzej jest jak już się razem żyje ciężej to zatuszować :facepalm::facepalm:

Autko jak marzenie wspieram w dalszych modach będę tu często zaglądał :D a no i fajnie że aktualizujesz 1 temat wszystko można na raz przeczytać :D

Edytowane przez eryczek93

Opublikowano
  • Autor

Ha ha :grin: po tylu latach jestem już mistrzem w robieniu i ukrywaniu kosztów :decayed: druga sprawa że jak kiedyś przyjdzie jej to sprzedać za tyle ile powiedziałem że kupiłem to masakra- ktoś trafi na mega okazję :kwasny::D a ja się pochlastam :facepalm:

Temacik staram się aktualizować w pierwszym wątku, ale ostatnio po zapisywaniu w nim zmian cały temat mi znika więc trochę go zaniedbałem, w chwili wolnej rozgryzę o co chodzi może być to kwestia przeglądarki używam OPERY, albo komp coś świruje sam nie wiem.

Dzięki za dobre słowo kolego teraz trochę przystopowałem z modami przez te pompki , ale mam zebranych kilka fantów, które w końcu muszą doczekać się montażu w aucie :naughty:

Opublikowano

Bardzo ładnie się wszystko komponuje. Gratki za włożoną prace w auto i nic tylko się cieszyć jazda szerokości

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz odnosnie króćca, ale wlasnie w piatek z tym dzialalem, bo juz mnie wkurzalo ciagle dolewanie plynu. ;) króciec nowy razem z oringami, wszystko poskladane i narazie póki co jest suchutko. :)

Opublikowano

Ja używam chroma na windowsie xp/7 i brak problemów z edycją postów/tematów. Może czas na zmianę :decayed:

Jakbyś w takim razie chciał sprzedać go po cenie o której mowa to proszę o PW :banan:

Tak do tematu... :naughty:

jpg.jpg

Edytowane przez eryczek93

Opublikowano
  • Autor

Ja używam chroma na windowsie xp/7 i brak problemów z edycją postów/tematów. Może czas na zmianę :decayed:

Jakbyś w takim razie chciał sprzedać go po cenie o której mowa to proszę o PW :banan:

Tak do tematu... :naughty:

jpg.jpg

Ha ha :grin: obawiam się że kupił byś go w cenie RNS-A i kiery multi :decayed: znając swoją żonę jeszcze była by możliwość negocjacji ceny :lol: OPERA mi fajnie służyła przez kilka lat i właściwie się do niej przywiązałem muszę ją naprawić :lol:

Dzieki za odpowiedz odnosnie króćca, ale wlasnie w piatek z tym dzialalem, bo juz mnie wkurzalo ciagle dolewanie plynu. ;) króciec nowy razem z oringami, wszystko poskladane i narazie póki co jest suchutko. :)

Ja próbowałem 4 razy go uszczelniać i za każdym razem kończyło się to tak samo - piękny różowy płyn zdobił posadzkę w garażu, w końcu się wkurzyłem i za 30 zł w aso kupiłem ori z oringiem i jest spokój tak że jak już leci stamtąd to wymieniać i się nie zastanawiać bo na dolewki się więcej wyda niż na ten króciec.

Opublikowano

Kosa auto fest. Piękny projekt!

Opublikowano

Eee to jja robilem to o raz mniej, dwa razy zmienialem wszystkie oringi, tylko dokupowalem w zwyklym sklepie i chyba to byl powod kapania, bo jak je teraz porownalem z tymi ori to byly ciutke mniejsze. Teraz kupilem je w aso, nowy krociec, przy skladaniu troche dirko dla pewnosci i dziala. :D

Opublikowano
  • Autor

Otóż to nie wiem jak oni to robią ale w życiu żaden zamiennik tego nie ogarnie, musi być ori i koniec bo inaczej leci.

Kosa auto fest. Piękny projekt!

​ :hi: dzieki kolego, do ideału to jeszcze mu sporo brakuje, ale powoli do celu :wink:

------------------------------06.06.2016-----------------------------

Ostatnio wpadł mi w ręce taki zestaw :P5141101.jpg

Muszę jeszcze je odnowić oczywiście i zakupić klocki, ale pytanie jaki kolor zacisków polecacie do czarnego auta ?

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

"zielony kawasaki" :D

Opublikowano
  • Autor

"zielony kawasaki" :D

Dobry kolor :thumbup1: a co powiesz na żółty z fluorescencją????

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

żółty :) obadaj u mnie z palety porshe ...

ee oczojebnyyy to nieeee ;)

Opublikowano

Tak jak Blachu mowi - zielony kawasaki, na czarnym golfie mialem i bylo lux. :)

Opublikowano

Grafit z palety mercedesa malowany na gladko w polysk, mega...

Opublikowano
  • Autor

Jutro zrobię napad na nie że szczotą,i zobaczymy co z tego wyjdzie żółty mam dostępny od ręki dlatego chyba go przetestuje, a jak wyjdzie słabo to się zmieni :)

Opublikowano

Kolego, podzielisz się za ile udało Ci się dorwać kiere od TT ? :) Poszukuję takiej ale zastanawiam się za ile można wyrwać taka kiere : )

Opublikowano
  • Autor

Myślę że z jaskiem to co najmniej 1,5 k trzeba liczyć ja dałem stowke więcej.

---------------------------14.06.2016--------------------------

Dziś zaciski wpadły w końcu na warsztat, trzeba było się sporo na trzeć aby ten stary nagar zerwać :kwasny: a na koniec wpadł podkład- teraz pora na tył i włąściwy kolor :decayed:

20160614_191259.jpg
Opublikowano

jaki kolor będzie finalnie ??