damian19886 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Witam od jakiegos czasu zauwazylem ze zbiera mi sie woda pod serwem hamulcowym obok akumulatora.Po kazdym myciu samochodu musze wode wyssac.Moje pytanie czy tam nie powinno byc jakiegos otworu do odprowadzenia wody? a jezeli jest to w ktorym miejscu sie znajduje? byc moze mam zatkana i dlatego woda nie splywa.Za wszystkie odp.dziekuje.
wesz82 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Musi być spływ a w nim gumki które sie zapychają od liści itd. Proponuje te gumki wypierdzielić i masz spokój na lata,popatrz w najniższych miejscach powinny być.
jacek70 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Sprawdź drożność odpływów na podszybiu bo masz zatkane. Pod obudową kompa i pod aku.
damian19886 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Aku chyba znajduje sie wyzej niz tam gdzie jest woda ale zobacze bo nie bylem pewien czy sa odplywy wody choc byc powinny. Znalazlem jeszcze taka srube pod serwem czy to ona jest odpowiedzialna za splyw wody? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/397ab7cae1ea1b5d.html Edytowane 18 Maja 2015 przez damian19886
damian19886 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 Ok juz wiem ze bez wyciagniecia aku sie nie obejdzie.Dziekuje wszystkim za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi