GorylTST Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Godzinę temu, PiterA4 napisał: za bardzo wystaje lewa koncowke mogłes głebiej wsunac zeby ze zderzakiem sie spasowała Zależało mi na surowym i prostym wyglądzie, właśnie dlatego końcówki są tej samej długości i dlatego też kupiłem zwykła rurę, a nie gotowce. Nie będę ukrywał, że inspirowałem się ex Puchałkę Owszem, robiłem przymiarki z lewą końcówką schowaną o 0.5cm względem prawej (tak jak to było w oryginalnych końcówkach 1.8T), ale nie spodobał mi się taki wygląd
Prezesik94LZA Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 OOoooooOoooo Panie wygląda naprawdę grubo
Brzeziak Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Sprośnie to koło tu wygląda, i spas również mega.
GorylTST Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Felgi dostały fejkowe nalypko-dekielki Porsche Zaliczyłem mój pierwszy zlot, już nie jako widz, ale jako uczestnik - VAG FEST 3 organizowany przez VAG Szydłowiec A tutaj kilka fotek z projektem mojego dobrego ziomka Edytowane 30 Czerwca 2017 przez GorylTST
GorylTST Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 Mała aktualizacja tematu ? Na wiosnę postanowiłem trochę odświeżyć front i pomalowałem grill oraz kratki zderzaka w czarny połysk - taka pierdoła, a cieszy ? Tutaj fotka z projektem ziomka (Fanpage: Seat Cordoba Hustler69TV by efebese) Wyciąłem też zaślepkę na USB w radiu w taki sposób, żeby po włożeniu pendrive nie było dookoła japy - to chyba mod stulecia ? W końcu zamówiłem dystanse na przód - 15mm - oczywiście z Dystomu ? Teraz spasowanie na froncie wygląda tak Jestem mega zadowolony, bo niby to tylko dystans, ale dał naprawdę dużo ?
Rekomendowane odpowiedzi