Matt. Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Witam właśnie przed chwilą musiałem na chwilę wyskoczyć do sklepu oddalonego o 5km w drodze powrotnej jadąc na 2biegu i przy wyższych obrotach Audi dostaje muła gdy wrzuciłem na 3 bieg idzie do pewnych obrotów tak 2500 i dalej pedał mam gazu do końca i nie idzie praktycznie co może być grane tak w jednej chwili coś się spieprzył* . Proszę o jakąś rade. Pozdrawiam
Majkeltaker Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 sprawdź zaworek n 75 + oczywiście logi
eaglent Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 któryś węzyk podciśnienia moze umarł, sprawdz węże do intercoolera i całe podciśnienie.
Matt. Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Dodam ze wczoraj nie widzialem bo byli juz ciemo dzisiaj wstalem odpalilem i po gazowaniu wydobywa się czarny dym. Coś czuje ze zapieło się turbo czyli geometria. Zawór od turba chodzi wiec pewnie geometria stoi. Ale dziwne momentalnie to się stalo
gerlinski Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Czarny dym,może być gdzieś dziura w dolocie. Sprawdż węże.
Rekomendowane odpowiedzi