ShAMAN_666 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nie wiem czy zdjęcia wystarczą, czy wyposażenie mam wypisać?? mówiąc w skrócie kocham ten samochód prawie tak mocno jak swoja dziewczynę... pozdrawiam wszystkich
grzes1150 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Pochwal się coś jeszcze bo troszke mało widać na tych fotkach
hiena Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 powodzenia w modach, dbaj o nią
szybki34 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Na zdjęciach faktycznie niewiele widać, zmieniłbym grill na ori. Może jakieś felgi większe.
hiena Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Na zdjęciach faktycznie niewiele widać, zmieniłbym grill na ori. Może jakieś felgi większe. Mnie też się nie podobają grille w audi jak maja taką dziurę w środku ale to tylko moje zdanie.
Krzychu88 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Autko fajne grill zmien obowiazkowo najlepiej na taki jak moj albo S4 :>, no i troche do podrobienia widac listwy na drzwiach dolne zderzak przedni ustaw sobie i wtedy bedzie super, a przy okazji wrzucaj wiecej fotek
stuff Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 fajne audi, wrzuć więcej zdjęć... pzdr
ShAMAN_666 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 albo jestem jakiś zboczony, albo niedoświadczony, ale moim skromnym zdaniem ten grill wygląda wspaniale w połączeni u z tym kolorkiem myślę, że zacznę od wiosny coś w niej modyfikować, a zwłaszcza wezmę się za szczegóły typu listwy listewki i inne takie... może ktoś zna dobrego magika od elektryki, bo lusterka mi nie grzeją, rusza się tylko prawe i nie mogę zamknąć (zablokować) drzwi od środka...
Rekomendowane odpowiedzi