pjurzak Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Witam mam problem pod plastikowa oslona na silniku mam gabke ktora ulegla "rozkladowi" ze starosci i odpadla. Ma ktos z Was jakis pomysl co najlepiej kupic zeby tam nakleic?? Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdraiwam
Tobike Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Nikt tego nie uzupełnia tylko zazwyczaj utylizuje i zostawia samą osłonę plastikową.
pjurzak Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 przeciez sama oslona bez gabki sie tlucze i brzeczy plastik o plastik
OLIVER Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 przeciez sama oslona bez gabki sie tlucze i brzeczy plastik o plastik Kup sobie kawałek gąbki wygłuszającej grubej 1cm samoprzylepnej i zrobisz sobie sam wygłuszenie .... Ja już pare lat smigam na takim wygłuszeniu i jest ok....
pjurzak Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 Chyba bede musial tak zrobic tylko zastanawiam sie ktora kupic bo wiekszosc jest do 85 stopni
OLIVER Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Chyba bede musial tak zrobic tylko zastanawiam sie ktora kupic bo wiekszosc jest do 85 stopni A wiesz ze ja tego wcale nie brałem pod uwagę ...Nie wiem jak to sie stało...ale mnie nic się nie dzieje . Myslę ze i tobie te 85* też powinno wytrzymać ....
xork Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) montażówką trzaśnij reszta bokiem wyjdzie to obetniesz.... Edytowane 10 Czerwca 2015 przez xork
Sebastiano87 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 montażówką trzaśnij reszta bokiem wyjdzie to obetniesz.... słomy na pchaj i reszte podpal kup se mate wygłuszajaco termo na to osłone i po problemie.
rikardo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Chyba bede musial tak zrobic tylko zastanawiam sie ktora kupic bo wiekszosc jest do 85 stopni Napisz do tego allegrowicza lub zadzwoń http://allegro.pl/mata-wygluszajaca-pianka-samoprzylepna-niepalna-i5422578360.html swego czasu kupowałem u niego specjalną mate samoprzylepną bez warstwu aluminium pod osłonę do silnika diesla gdyż oryginalna również sie rozpadła. Z tym, że nie widzę obecnie jej na aukcjach. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez rikardo
pjurzak Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mozesz nazwe urzytkownika napisac bo cos mi sie nie wczytuje tylko do glownej allegro mnie wywala Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rikardo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Przepraszam, że się nie odzywałem a allegrowicz to MotoAcoustic.
pjurzak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kupilem pianke. Docialem zalorzylem. Wyszlo nawet nawet Wysłane z iPhone 6s za pomocą Tapatalk
misiek95 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 ja kleiłem matą dekarską do kominów a na to taka gąbeczka ładna i jest cacy
Rekomendowane odpowiedzi