zybi81 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Oto mój dupowozikA4B5 1.8 ADR 125HP + podtlenek LPGData prod. 1997Wyposażenie- abs- centralny zamek- immobilizer- elektryczne i podgrzewane lusterka- 2 szyby w prądzie- Climatronic- podświetlane dywaniki z przodu- tunel z uchwytami na kubki- zawieszenie seria- 2 poduszki- podłokietnik- felgi alu 15' Audi (kołpaczki się malują po zakupie,bo ukradli mi na parkingu)- regulowana kierownica Zrobione- wlew elpidżi przeniesiony pod klapkę ,bo Holandia tak montuje (błotnik oczywiście naprawiony i pomalowany)- prawa strona, klapa bagażnika i maska pryśnięte na nowo , bo jakiś łach porysował (poprzedniemu właścicielowi)- kierunki w błotnikach Hella- w zderzaku DRL Hella- reflektory Valeo soczewki- nowe kable i świece- nowy alternator - radyjko sony XJest mój od niedawna dlatego ma wieślooki z tyłu, ale brak hajsu zmusza mnie do pomalowania chromu w tylnych lampach w czarny mat zamiast wymiany na ori i oklejenia całości foliąbrak hokeja pod zderzakiem. JEST BYŁO Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez zybi81
Tyrath Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Oznaczenie silnika to ADR. A dupowozik ładny
zybi81 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dzięki wielkie Środek to chyba standard
MatUSh Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Co to za auto ? To chyba je lexus Zmień te lampy tylne
j4s2c2vr Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Te lampy przednie w zderzaku, to nie jest przypadkiem zestaw DRL od HELLA ? takie o: Niektórzy za to grubą kasę dawali
przemoskubany Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 lampy tylnie obowiązkowo do wymiany ! ^,^
zybi81 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tak wiem że gejlooki kiepsko wyglądają i sam bym ich nie założył,ale trafił w moje ręce już z takimi,a że wyszło pare drobiazgów to na razie ograniczę się do pomalowania w środku na czarny mat i oklejenia kloszy czarną folią, a jak będzie hajsik to w od razu zmienie na oryginalne.
zybi81 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Jadę po 16:00 malować te lexy w środku. Wszystko co chromowane będzie pryśnięte w czarny mat żeby tak po gałach nie waliło, a w przyszłym miesiącu jadę okleić szkła folią (na tych lexah) zastanawiałem się nad czerwoną jw. ale chyba zdecyduję się na czarną + znaczek audi z klapy w czarny mat. Na razie jest tak. Wieczorem wkleję co wyszło No i wyszła lipa. 1 lampa się rozkleiła,a 2 za chiny, grzałem , podważałem, trochę z boku popękała więc zostawiłem tak jak jest. Okleje najczarniejszą folią jaką tylko znajdę Zmiana planów. Ori lampy zamówione Audi odwieśniaczone z gejkooków Edytowane 21 Czerwca 2015 przez zybi81
Boosman Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 odrazu ładniej szybki przyciemnic alu konkretne i miód malina:D
rysiu2006 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Znaczek dawaj w czarny mat grill polift te halo zakładaj orginalne i jakieś alu;)
zybi81 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Dziś hakenkreuz był u doktora bo zachorowało eLPidżi. Po ogłędzinach magik od holendrów wyczyścił krokowca i jakiż zawór 1 stopnia (tak to określił) stwierdził że się należał i zawołał 100zł za trochę cleanera i użycie szczotki drucianej,ale o dziwo wszystko wróciło do normy. Dokładki nigdzie dostać nie mogę, zamienników chyba nie ma, muszę udać się na rajd po szrotach . Odwiedziłem też Rafała Sprawę (bardzo polecam) http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/kontakt.html i mam kilka opcji,albo wstawić kata,albo 2 komorowy wydech w yo miejsce i będzie cicho,ale chyba zostawię jak jest, niech sobie ryczy Mały update. Wymieniony przegub i końcówka drążka z lewej strony (bo już był czas najwyższy ) Man też propozycję zamiany felg, tylko nie wiem czy warto. Z słoneczek na takie. Dostałem też w prezencie mały gadżecik w postaci breloczka, który bardzo mnie ucieszył Zima idzie, obuwie zmienione lakier nawoskowany jeszcze tylko oczy trzeba było ogarnąć. Ostatnio miałem nieprzyjemną przygodę z gościem ubranym w czarne spodnie i ciemno brązową kurtkę w nocy na nie oświetlonej trasie (mało brakowało i trzeba by było klepać maskę). Poszukałem, poszperałem i w soczewki wsadziłem HID 4300K,a w drogowe osram cool blue rewo 5000K. Opuściłem oczywiście lekko światła żeby nikogo nie razić (sprawdziłem z kumplem i nie daje po oczach) i na reszcie wszystko ładnie widzę. Myślałem jeszcze nad spryskami (tak żeby pies się nie czepiał), ale o ile pompkę i spryski z zaślepkami bym ogarnął to chyba trzeba by zmienić zderzak,bo nie wiem czy da się ogarnąć ten co mam i chyba sobie podaruję. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez zybi81
MiiichalQ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Siemka. Spryski da się ogarnąć na tym zderzaku co masz bo każdy zderzak ma miejsce na tak owe spryski tylko trzeba trochę czasu i da się to samemu ogarnąć zresztą jest nawet o tym temat w warsztacie od A do Z ja też nad tym myślę ( widząc co się dzieje teraz z lampami przy takiej pogodzie to co chwile muszę je przecierać bo się brudzą a wiadomo co za tym idzie ) ale to na przyszły rok bo teraz trzeba znów pozbierać graty Powodzonka w modach i bezawaryjności
zybi81 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) DRL'e ogarnięte i już działają. Za instrukcę dzięki j4s2c2vr Klamor jedzie w czwartek do doktora na spa. Zrobione będzie -Kompletny rozrząd INA z pompą Ruville-płukankę L&M pro-line + oliva valvoline max life 5W40- pompę wspomagania + płyn febi zieloiny mineralny-oliwę do skrzyni castrol syntrans 75W90- uszczelkę kapy zaworów FEBI -uszczelka miski Część już doszła Silnik ogarnięty, zrobione hamulce, kupione dystanse 25mm. Jeszcze wydech i gwint przód tył bonus dystanse Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez zybi81
Rekomendowane odpowiedzi