mlodziak22 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 u mnie conti made in china i też lekko rzęzi
Duch^ Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Ciekawostką jest to że też raz kupowałem u Hamera cały oryginalny rozrząd Audi i też wył od początku identycznie jak w pierwszym poście.. Edytowane 10 Października 2015 przez Duch^
OskiUK Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 U mnie rolki INA, pasek gates, pompa skf i dzwiek identyczny. Pasek zalozony "ksiazkowo". Przekulalem z tym juz ponad 10kkm, wliczajac wycieczke do Wloch 6000km i tylko troche ucichlo
machina Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Ja juz drugi raz wymieniałem rozrząd i za kazdym razem wszystkie graty ori pasek dayco. Nic nie halasuje.
januszm41 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 tez wymienialem rorzad jakies 30tkm temu. Bez Problemu. ale pare miesiecy temu, cos zaczelo dziwnie chodzic, troche trzeslo buda na wolnych obrotach. mialem zamiar i tak wymienic pasek klinowy, napinacz i sprzeglo alternatora (taki set INA). wiec wymienilem te rzeczy i spokoj. sprzeglo alternatora bylo zatarte i nie dzialalo. jak dobrze dziala to slychac to dobrze jak wylaczy sie silnik (w aucie radio oczywiscie wylaczone). alternator po zgaszeniu obraca sie jakies 2-3s zanim stanie.
OskiUK Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 U mnie to nie altek, startowalem auto bez paskow
greg2505 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 u mnie rzęziło podobnie i właśnie wróciłem z garażu ,po 50tkm rozsypał się napinacz paska alternatora ,górna tulejka amortyzatora rozsypała się ,aż kółko pasowe zrobiło na nim 3 rowki na ok 1mm,po za tym zatarte łożysko w podstawie od wisco,narazie zdemontowałem całą podstawę jutro trzeba lecieć po części
Duch^ Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 To będzie inny dźwięk niż ten z pierwszego postu.
Rekomendowane odpowiedzi