Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi RS4 B5 Limo 2.7 Bit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie fura będzie wyglądać dokładnie tak jak na zdjęciu jedynie felga będzie inna , oczywiście Rotor te ze zdjęcia wyżej . ktoś pytał o kiere , kiera to audi TTrs. Pozdrawiam

4c258e12a76ab291med.jpg

Myśle jeszcze nad takim spojlerem , tzw już kupiłem spojler z A7 i spróbuje go upchnąć w klape B5 . na zdjęciu poszli na łatwizne mój spojler będzie na całą klepe jak Oryginał .

Opublikowano

Taka RSa to marzenie :)

Opublikowano

JAKI KOT!!
Nie zapomnij o rozpórkach :decayed:

Opublikowano

Szacun naprawdę kox koxów

Wysłane z mojego LG-P710

Opublikowano

dość tłusty projekt gratulacje ;)

Opublikowano

Wow obserwuję szacun za zapał :hi:

Opublikowano

Panowie fura będzie wyglądać dokładnie tak jak na zdjęciu jedynie felga będzie inna , oczywiście Rotor te ze zdjęcia wyżej . ktoś pytał o kiere , kiera to audi TTrs. Pozdrawiam

kolego auto fajne ale z kierownica to poleciałes grubo koło TTrs to ona nawet nie lezała :grin: to zwykła kierownica z TT ..... Slepy to może i ma kierownice z TTrs ale ty napweno nie ....... widze ze podpatrzyłes co i ja podpatrzyłem .....spojler elektryczny no zobaczymy jak to nam wyjdzie bo i ja taki planuje ogarnac w zime

Opublikowano
  • Autor

A4-freunde z tt czy z ttrs , co za różnica ważne ze jest płasak u dołu , dołoże multifunkcje i chce ją połączyć z radiem a aluminiowe wstawki pójdą do chydrografiki jak wiele plastików z wnętrza (carbon) będzie wyglądać lepiej niż z ttrs . a co do klapy robiłem już taką klape ale z tt-tki nie była na całą klape była podobna co na wilmiku wyżej , z tttki jest za krótka z a7 jest za długa z a5 jest idealna ale nigdzie takiej nie dostaniesz każdy ierze do zwykłej a5

Opublikowano

A4-freunde z tt czy z ttrs , co za różnica ważne ze jest płasak u dołu , dołoże multifunkcje i chce ją połączyć z radiem a aluminiowe wstawki pójdą do chydrografiki jak wiele plastików z wnętrza (carbon) będzie wyglądać lepiej niż z ttrs . a co do klapy robiłem już taką klape ale z tt-tki nie była na całą klape była podobna co na wilmiku wyżej , z tttki jest za krótka z a7 jest za długa z a5 jest idealna ale nigdzie takiej nie dostaniesz każdy ierze do zwykłej a5

no wiem wiem z a7 bedzie trzeba ja chyba troszke skrócic ....ja ten mod zostawiam na zime ..... duzo roboty bylo z obrobieniem tego?? szpachlowałes czy cynowałes?

Edytowane przez a4-freunde

Opublikowano
  • Autor

Lotka z tt lekko dopasowalem i idealnie pasowała do klapy a cały mechanizm i wneke gdzie chwala się lotka wycialem i wstawiłem w klapę z a4 ale w RSie zrobię to tak żeby było jak z fabryki, tak lotki z a7 trzeba skrócić o 10 cm problem jest taki ze klapa z a7 jest plastikowa i nie wykorzystam wnęki. Ale coś się wymyśli

Opublikowano

Airbag masz czy zaślepke? mógłbyś spisać numer airbagu do tej kiery? mam taka kiere, lezy już z pół roku, ostatnio kupiłem poduche z S5 i niestety nie spasowała :facepalm:

Opublikowano

grubo sie zapowiada ;) trzymam kciuki i czekam na efekty pracy

Opublikowano

Kusisz kolego tym projektem I chyba pójdę w twoim kierunku i zacznę gromadzić graty na body rs4 :-)

Opublikowano
  • Autor

chętnie bym ci odpisał nr ale jestem w UK , niestety jest zaślepka też musze kupić poduszke ;/

Opublikowano

Świetny projekt. Kibicuję.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jakies postepy???

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Panowie wnęki już pomalowane za tydzień fura do odbioru :))))
Icki Wagnera używane bo używane , jakby co przygarne kierownice powietrza z rs4 chyba że ma ktoś jakiś pomysł jak stworzyć kopie wagnera pod drugiego ic .
silnik już poskładany czeka na bude

Wkońcu coś ruszyło mały upgrade
Gwincik do limo :) czekał czekał i się doczekał :P
Opublikowano

Icki Wagnera używane bo używane , jakby co przygarne kierownice powietrza z rs4 chyba że ma ktoś jakiś pomysł jak stworzyć kopie wagnera pod drugiego ic .

Zerknij sobie jak SpalaczBenzyny robił formę pod chłodzenie hamulców. Tak samo możesz zrobić sobie kierownicę powietrza do ic'ka ;)

http://www.spalacz.pl/uklad-chlodzenia-hamulcow-audi-a4-b8

Opublikowano

szacun

Opublikowano

Piekny projekt.

Super kolor !