Opublikowano 8 Listopada 201510 l Autor Raz na miesiąc tankuje Roboty nie za wiele, najgorsze to przeciąganie przewodów i rozbrojenie wtyczki ABS i wyjecie gumowych zaślepek. Całość zajęła mi może z 4h.
Opublikowano 17 Listopada 201510 l Ładny samochód. Życzę bezawaryjności Ja dwa samohody w tym jeden RS4. Traktujemy go jako rodzinny samochód. Sprawdzas ie bez zarzutów.
Opublikowano 21 Listopada 201510 l Autor No to skórki i alcantary na zimę przygotowane bilder kostenlos hochladen
Opublikowano 22 Grudnia 201510 l Czester byłeś dzisiaj ok 11.30 na europie centralnej ? Jeżeli tak to ładnie się furka prezentuje Ps. wpadnij jutro na dużego zlota wigilijnego do Żor
Opublikowano 22 Grudnia 201510 l Autor Tak Mirek byłem, wybierałem foteliki Recaro Myslalem,że mnie w Knurowie widziałeś, bo też byłem to wasze nawe osiedle pooglądać. Jak się wyrobie czasowo jutro to zajade. Czas na nowe modyfikacje, w koncu przyda się isofix Na razie pierwsze przymiarki, ale juz postanowione Recaro tylko ciemniejsze pod kolor alcantary oczywiście dziurkowane pic host Edytowane 22 Grudnia 201510 l przez czester
Opublikowano 22 Grudnia 201510 l Czas na nowe modyfikacje, w koncu przyda się isofix Hehe, niedługo będzie ładna, biała B8 do sprzedania.
Opublikowano 22 Grudnia 201510 l Czas na nowe modyfikacje, w koncu przyda się isofix Hehe, niedługo będzie ładna, biała B8 do sprzedania.
Opublikowano 23 Grudnia 201510 l Autor Czas na nowe modyfikacje, w koncu przyda się isofix Hehe, niedługo będzie ładna, biała B8 do sprzedania. Dobrze mówisz, możliwe że będzie trzeba niedługo zmienić na coś większego
Opublikowano 23 Grudnia 201510 l Czester a co się z zagranicy do Knurowa chcesz przeprowadzić że osiedla oglądasz?? [emoji1] Naciapane z Z2
Opublikowano 23 Grudnia 201510 l Autor Nie chce, ale w samych Gliwicach wszystko 2x droższe. Całkiem fajne te domki tam pobudowane tylko ten Knurów...
Opublikowano 24 Grudnia 201510 l Hehehe cos za cos knuro house czy nie ale za to cena dwa razy niższa
Opublikowano 25 Grudnia 201510 l Nie chce, ale w samych Gliwicach wszystko 2x droższe. Całkiem fajne te domki tam pobudowane tylko ten Knurów... Masz racje... Knurów tylko dla V.I.P [emoji1] Naciapane z Z2
Opublikowano 25 Grudnia 201510 l Nie chce, ale w samych Gliwicach wszystko 2x droższe. Całkiem fajne te domki tam pobudowane tylko ten Knurów... Masz racje... Knurów tylko dla V.I.P [emoji1]Naciapane z Z2 Muszę się podpisać pod tym Z chęcią bym przygarnął twoja B8