dcmcj Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Powitać, na razie tylko jedno zdjęcie ale niedługo, jak czas pozwoli to będzie więcej Jak w temacie, A8L 4.2 TDI quattro 351 koni rocznik 2012 Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez dcmcj
marcintuchola Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Kawał dobrej limuzyny gratulacje Edytowane 12 Czerwca 2015 przez marcintuchola
jacek70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Brak mi słów. Bajka z innego świata.
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Model zacny WIECEJ fotek prosimy oraz opis wyposazenia
dcmcj Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Co do wyposażenia to tak na szybko z głowy co pamiętam: 2 x dach szklany przesuwany (przód i tył) elektryczne zasłony przeciwsłoneczne z tyłu (szyby boczne, tylna oraz dach szklany)kierownica 4 ramienna wielofunkcyjna, obszyta skórą z łopatkamifotele komfortowe przód i tył (masaż, wentylacja, ogrzewanie, regulacja) [2 pojedyncze fotele z tyłu z funkcją wypoczynkową za fotelem pasażera]audi exclusive, skóra sand beige, wykończenie wnętrza pakiet alcantaraaudi parking system przód i tył z wizualizacją na ekranie MMIkamery parkowania przód i tyłsystem nagłaśniający BOSEklimatyzacja automatyczna, 4 strefowa ogrzewanie postojowe sterowane pilotem 2monitory LCD 10,2 calowe montowane do oprcia przednich foteli, osobny napęd DVD z tyłu, 2 czytniki kart SDHC i pamięć 20 GB osobny panel obsługowy MMI dla pasażerów z tyłu w podłokietniku środkowym zestaw słuchawek bezprzewodowych AUDI gniazdo zasilające 230V z tyłu elektryczne wspomaganie domykania drzwi kluczyk komfortowy z otwieraniem bagażnika za pomocą gestów telefon w podłokietniku przednim pakiet oświetlenia wewnętrznego i zewnętrznego tuner cyfrowy TV lusterka z czujnikami martwego pola, systemy zmiany linii, aktywny tempomat itd Edytowane 1 Lipca 2015 przez dcmcj
jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 każde A8 D4 jest piękne! najważniejsze, że ma ledy w miejscu, gdzie kupowaliśmy auto mojego ojca, facet miał dwie nowiutkie A8L z matrixami.. kuźwa, to auto miażdży! namawiam ojca na szybką przesiadkę z A6 na A8
peter22 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 ładna bryka , czekamy na więcej fotek
dzinek5 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Normalnie bryka jak z odcinkowego "Transportera". Obejrzałem dwa sezony i tylko podziwiałem tą brykę Czekamy na wiecej fotoo!!! Jak sie napatrze to az smutno wsiadac do a4 b8 Bezawaryjności !
jaco124 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 kawał fury, czekam na wiecej zdjęć.
michosz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Niezła bryka. A kolorystyka wnętrza piękna. Bardzo fajna konfiguracja. Czekam na więcej zdjęć.
82.biszek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Piękna i bestia w jednym. Nie mo co tu gadać- To jest to Super bryka. Gratulacje Napisz kolego jak tam ze spalaniem u Ciebie jest. Najbardziej chodzi mi o miasto, ale możesz wszystko opisać jeśli sprawdzałeś. Dzięki.
ChiPis Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 W takim aucie jest już komfort jazdy niesamowity na długie odcinki to bajka. Gratuluje zakupu i również czekam na więcej zdjęć, szczególnie wnętrza. Pozdrawiam
dcmcj Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Zdjęcia będą we wtorek/środę, wtedy już będę miał czas żeby się tu trochę więcej udzielać w temacie Piękna i bestia w jednym. Nie mo co tu gadać- To jest to Super bryka. Gratulacje Napisz kolego jak tam ze spalaniem u Ciebie jest. Najbardziej chodzi mi o miasto, ale możesz wszystko opisać jeśli sprawdzałeś. Dzięki. Co do spalania, może spalić mało może spalić dużo, za bardzo na to uwagi nie zwracam, ale tak mniej więcej to na autostradzie przy prędkościach 140-200kmh wychodzi około 10 litrów, po mieście myślę że 13-14 wyjdzie, sprawdzę po weekendzie i postaram się dokładniej powiedzieć Edytowane 26 Czerwca 2015 przez dcmcj
rav85 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 zależny jakie miasto , u mnie przy delikatnej jeździe po korkach Warszawskich pali o 25 L w trasę przy 140 ok 9,5-10L
dcmcj Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) . Edytowane 26 Października 2015 przez dcmcj
jedrekx Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 szkoda tylko, że to 4-ro osobówka.. ale poza tym piękne. fotele z masażami? btw. to najwygodniejsze fotele w jakich siedziałem...
Rekomendowane odpowiedzi