platiniumm Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 wkoncu przyszedl czas na zawirusowanie mojego autka - pedzi jak oszalale moc szacowana jest na ok 185 KM no i niutkow ma by ok +70 w poniezialek pojade na hamownie i sie okaze jak wszystko wyglada. turbo pompuje do 0,9-1,0 bara , na pierwszym i drugim biegu przy dosc szybkim starcie sa problemy z trakcja ale to chyba kwestja nauczenia sie szybkich startow. polki nie bedzie wykresow nie zdradze co to za wirus
Kunio Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 jak to co, dales zarobic Mastersowi ;D kiedy wpadasz na jazde probna?
platiniumm Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 dales zarobic Mastersowi nie nie u mastersa powiem po hamowni
Lukas Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 a sa jakies nagrody w tym konkursie co to za wir bo ja wiem no ale ok Plati jak dasz wykres to zobaczymy co to warte
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 w VTG też raczej nie byłeś bo wtedy wykresik miałbyś od ręki - chyba że byłeś tylko jakąś awarie mieli
platiniumm Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 a sa jakies nagrody w tym konkursie co to za wir tak satysfakcja ze wiesz
T-żółw Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 unitronic teraz to będziesz dzikował dopiero
platiniumm Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 zdjecia wykresu po hamiwni http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3b1a8115ec8d38e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9076133d3df69e17.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04e5810f50c62ef5.html
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 samym programem tyle zdziałałeś?
Kunio Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 jak na moje oko to za bardzo pofalowany ten przebieg momentu
platiniumm Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 tak jak ci kunio mowilem regulacja mbc albo na WG powinno ten pierwszy spadek momentu zniwelowac bo jest to delikatnie odczuwalne podczas palowania ale powiem jeszcze ze przed programem jak troszke przegonilem autko to turbinka rozgrzewala sie i byla czerwona a teraz jak przegonilem dosyc ostro to tylko byla delikatnie zaczerwieniona. co do osiagow to przy 200 zmienialem na 5 bieg rozpedzilem do 220 co nie bylo zadnym problemem i musialem odpuscic bo warunki nie pozwolily. zmierze jeszcze na 400m jak beda dosyc dobre warunki zeby nie slizgac sie tak bo jak mierzylem od 0-100m to na calej jedynce byl pisk i delikatnie na dwojce jesli uda sie ladnie ruszyc to sadze ze uda sie zejsc do ok. 6,50s. no moze 6,4 ale jeszcze sie okaze ogolnie jestem zadowolony z tego programu
poziek Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 jak na moje oko to za bardzo pofalowany ten przebieg momentu delikatny overboost, fajny program!! napisz mi na pw u kogo robiłeś.
pet3r Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 napisz tutaj, zrobisz niezla reklame tworcy programu. przyrosty bardzo przyjemne a roznica w osiagach pewnie jest szokiem? tylko quattro byloby jeszcze wskazane...
Kunio Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 plati masz blad w podpisie No chlopaki zgadywac co to za sofcik
platiniumm Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 tylko quattro byloby jeszcze wskazane... a przydalo by sie bo jak narazie to ucze sie ruszac zeby nie bylo pisku z opon a w miare dobrze przyspieszal plati masz blad w podpisie No chlopaki zgadywac co to za sofcik kunio dzieki za znalezienie bledu a czy wiesz moze co to za program czy chlopaki ci powiedzieli [ Dodano: 06-02-2007, 02:27 ] jesli tak sie upieracie to moge zdradzic troszke tajemnicy o programie
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Sie mie bardzo podoba, nie miałeś jakiegoś gratisa? Mierzyłeś autko przed softem??
ono Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Plati , ładnie to tak pałować pod pocztą w Wesołej ? hihi Bardzo fajnie ci to wyszło Super.
platiniumm Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 Sie mie bardzo podoba, nie miałeś jakiegoś gratisa? Mierzyłeś autko przed softem?? wiesz nie mierzylem ale jak mierzylem g-techem przed programem to wyszlo mi 8,24 a fabryka podaje 8,3 wiec chyba serie trzymal. no dobra to jesli chce ktos taki program to zapraszam do tego czlowieka http://www.allegro.pl/item161653003_chiptuning_audi_vw_1_8t_20v_150ps.html
poziek Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 nie pierwszy raz widzę, że tego typu czipsy dają radę. Ostatnio na sr.pl widziałem gościa z bardzo przyjemnym programem do tdi. tak czy siak AEB wiele zniesie
kalina Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ten gość to chyba ja. I coś mi się wydaje że został złamany monopol na chiptuning.
Rekomendowane odpowiedzi