Janis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam, posiadam ori. lusterka w Audiczce, lustro jest spartaciałe i czasami już trzeba się domyślać czy coś jedzie - wygląda jak potopowe haha.Przeglądając aukcje natknałem się na tą : http://allegro.pl/audi-a4-b5-94-99-lusterko-elektr-czarne-prawe-nowe-i5070947102.htmlNa zdj., jest prawe typu anglik, owszem jestem za tym by wywalić tego kurdupla małego co psuje cały wizerunek auta ( niesymetryczny )Tak więc koledzy - myślicie, że to jest zdj. leniwego gościa, który dodał zdj jakoś je odwrócił w lustrze, czy rzeczywiście typu anglik.ew. jakieś inne rady co można byłoby zrobić z tymi lustrami Jeżeli temat jest niezgodny z działem poprosiłbym go o przeniesienie, a nie usuwanie - przepraszam.
C4NC3R Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Chyba wolałbym poszukać ori dużego prawego lustra niż kupować "wysokiej" jakości zamiennik.
BF10 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Najlepsze rozwiązanie - ori lusterko używane Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Janis Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Hah, jaka sytuacja byłem u kolegi i mówie że szukam lusterka itd.. Na złomowcu miałem szczęście że albo pęknięte albo bez szkła albo coś, opieram się o jego półkę w garażu i coś spadło, jeb - lusterko z Anglika do B5 hahahaha a on sam nie wie skąd się tam wzięło, no ale wystarczy wyczyścić bo zakurzone porządnie jest. Tak więc temat do zamknięcia chyba ;D
piocio83 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam Panowie,podepnę się żeby nie zakładać nowego tematu chodzi o kod lakieru lusterka srebrny rok 97 kupiłem 2 z angola i chcę je odświeżyć bo są porysowane z góry dzięki za pomoc
jacek70 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Kod lusterka jest taki sam jak nadwozia , a ten masz we wlepce.
piocio83 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wiem, ale moje audi ma inny kolor,a mnie interesuje kod koloru srebrnego jaki wychodził w 97 roku
Rekomendowane odpowiedzi