Dev Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Nowe pierscienie nie.podniosa Ci cisnienia sprezania zanim sie nie uloza do cylindra. przyjedz latem nad morze to Ci zmierze po ludzku. Edytowane 23 Października 2015 przez Dev
PrzemoS4 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Nowe pierscienie nie.podniosa Ci cisnienia sprezania zanim sie nie uloza do cylindra. przyjedz latem nad morze to Ci zmierze po ludzku. Wiem...dlatego wszystko wymaga czasu :)A z racji tego ze malo jezdze bo naprawde nie mam kiedy trwa to dluzej....
hunter91 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Ważne ze ty zmianę dostrzegasz,to się liczy.
czaki22 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 powiem wam ze cos mi tez chyba na eske zbiera
carrera369 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 W tej krwistoczerwonej b7 wlasnie jest air i 20" Robi to wrazenie Czyje jest to B7 ? Jest temat na forum ?
PrzemoS4 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) . . . Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez PrzemoS4
kqba Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Szkoda, że do sprzedania. Codziennie się za nią oglądałem, jak wracałem z pracy na rowerze przez Korfanty.
PrzemoS4 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Czy ktos z was sie nie orientuje w jaki sposob dostac sie do sondy ? Rozchodzi mi sie o ta pierwsza zaraz przy pierwszym kacie po stronie kierowcy.... Jakies pomysly ps. Zrobione . . . . . . Koledzy, wystawiam ponownie moja es na sprzedaz... Ostatnio troche za duzo na glowie i nie bylo czasu a wiem ze co niektorzy z was czekali... Ostatnio doszlo jeszcze kilka rzeczy typu, zrobione klapy w kolektorze i nowe sondy przy pierwszych katach.. Cena jaka mnie interesuje to 33500 zl. Do rozsadnej negocjacji... Piszcie na pw lub dzwoncie...jesli nie bede mogl odebrac, oddzwonie. Tel. 795-585-844 . . . Link do oto.moto: http://otomoto.pl/oferta/audi-s4-ID6ykyfz.html . . . . . Eska sprzedana dzis 6.4.2016 Dzieki wszystkim za telefony Tematu jak na razie jeszcze nie zamykam.... Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez PrzemoS4
Binek1.8T Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Z ciekawości, poszła do kogoś z forum?
Damianus Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kupił kolega z pracy. Pewnie już niedługo będzie na forum.
PrzemoS4 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Eska w sumie pojechala nie daleko bo do Myszkowa Z bolem serca wystawialem ogloszenie bo pieniadze jakie byly zainwestowane w samochod nie byly miarodajne co do ceny w ogloszeniu Mam nadzieje ze Krzysiek bedzie sie cieszyl z jazdy.... Eska w sumie pojechala nie daleko bo do MyszkowaZ bolem serca wystawialem ogloszenie bo pieniadze jakie byly zainwestowane w samochod nie byly miarodajne co do ceny w ogloszeniu Mam nadzieje ze Krzysiek bedzie sie cieszyl z jazdy.... Ps. Krzysiek, jak bedziesz zakladac NOWY temat to napisz linka, chcetnie bede sledzic dalsze wpisy... Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez PrzemoS4
Krzysiek1994 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam, Przemku nic się nie martw, będę dbał o auto tak jak Ty. Póki co wszystko jest dobrze. Zakupiłem już letnie i jutro będę zakładał. Póki co problem z check, błąd od sondy, ale mam jednego fajnego "magika" zobaczymy co zaradzi
Rekomendowane odpowiedzi