Gabriela Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Postanowiłam , że nie będę nikomu nic udowadniać i się tłumaczyć z tego jaki samochód kupiłam, z jakim wyposażeniem i za ile ! Wszystko zostało przedstawione i opisane w temacie zakupu kontrolowanego! http://a4-klub.pl/index.php?/topic/321895-wroclaw/page-4 Zostało również potwierdzone przez kolegę Kaju i może potwierdzić Kriss SierraFan! Zdjęcia są również w temacie Komara (poprzedniego właściciela) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/298350-audi-a4-b8-avant-20-tdi-phantom/ To tyle, dziękuje dobrym ludziom za pomoc! Forum na pewno będę odwiedzała aby dowiedzieć się jak najwięcej o moim modelu auta i jeśli będę miała dla Was jakieś dobre rady
Demon9999PL Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Gratuluje zakupu, realny przebieg i wyposażenie do budżetu jaki był przewidziany. Nic tylko bezawaryjności życzyć
Gabriela Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dziękuje bardzo Panowie Oby jak najdłużej jeździła bez serwisu
domek92 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 gratuluje Gabrielo, fura pierwsza klasa i za takie pieniądze, prawdziwa okazja
andynl Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gratki mam nadzieję że coś tu czasem nam jednak napiszesz i wątek się rozkreci
Gabriela Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Miłe komentarze zachęciły mnie do zrobienia kilku zdjęć i wrzucenia do tematu Tylko błagam Panowie bez komentarzy w stylu "ubieraj tego golasa", bo mnie wytracza on całkowicie, jest wszystko co mi potrzebne do jazdy. Najważniejsze że jest świeżutki listopad 2010r mały przebieg 169 tys km ma klime dwustr MMI i navi 3G oraz to że jest nie bity i nie malowany żaden element System START - STOP navi ogół: Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Gabriela
Gabriela Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) chciałabym żeby pod moim postem były zdjęcia a nie odnośniki, kto podpowie jak to zrobić ? poradziłam sobie Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Gabriela
Audi sline Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Przeciez to aż taki golas nie jest. Wpadły by fotele sport lub sline i już by nic nie gadali o golasie ładna , niech służy :-)
mariomex Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) co racja to racja Czarna Niunia i do tego jeszcze skóra , a każdy forumowicz wie że apetyt rosnie w miare jedzenia a z II strony auto świeże nie ma co wymyślać Edytowane 15 Czerwca 2015 przez mariomex
griga-st Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Myślę ze "będzie pani zadowolona" Kropki na wejściu teraz dają?
Kriss SierraFan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Bardzo ładna, miałem okazję zobaczyć na żywo i na prawdę nie ma do czego się przyczepić
Gabriela Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Myślę ze "będzie pani zadowolona" Kropki na wejściu teraz dają? Jakie kropki ?
Gabriela Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 czerwone dalej nie wiem jakie kropki?
cosh Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 dalej nie wiem jakie kropki? Koledze chodzi o czerwony kwadracik (ostrzeżenie) przy Twoim zdjęciu profilowym. Gratuluję zakupu. Sam śledzę temat zakupu kontrolowanego i gratuluję również jak nie dałaś się (sorki, że na Ty) zlinczować tym wszystkim, którzy krzyczeli, że nie kupisz okazji. Cóż, widocznie frustracja, że się może przepłaciło jest silna... Osobiście uważam, że jeżeli ktoś dał dużo za według niego pewne auto, to nie powinien stręczyć innych, żeby robili tak samo. A walnąć coś może w każdym aucie, nawet tym pewnym. Jeszcze raz gratki.
Gabriela Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gratuluję zakupu.Sam śledzę temat zakupu kontrolowanego i gratuluję również jak nie dałaś się (sorki, że na Ty) zlinczować tym wszystkim, którzy krzyczeli, że nie kupisz okazji. Cóż, widocznie frustracja, że się może przepłaciło jest silna... Osobiście uważam, że jeżeli ktoś dał dużo za według niego pewne auto, to nie powinien stręczyć innych, żeby robili tak samo. A walnąć coś może w każdym aucie, nawet tym pewnym.Jeszcze raz gratki. Dziękuje kolego za zrozumienie
Rekomendowane odpowiedzi