Gabriela Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 "ubieraj tego golasa" Domek....
Gabriela Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie... Mojego golasa nie trzeba ubierać , tak mu ciepło
Gabriela Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 nudysta Nie przesadzaj bieliznę i sukieneczkę na lato ma
czester Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Bardzo fajne autko, każdy tak mówi, że nie będzie nic modził z autem i takie mu wystarczy, ale po jakimś czasie zawsze się to zmienia Rozumiem, że autko z forum ? Bezawaryjności.
Gabriela Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Tak, auto kupione od kolegi z forum. Moze jak wpadnie po ślubie troche więcej kaski to coś pomyślę Narazie jeździ i wszystko jest OK Dziękuje wszystkim Chciałam się pochwalić iż zrobiłam już 7 tys km i wciąż bezawaryjnie wbrew temu co mówili niektórzy użytkownicy Oprócz oczywiście porysowanych prawie wszystkich drzwi (od uderzeń innych drzwi na parkingu) i ukradzionego dekielka
Rekomendowane odpowiedzi