wlodeek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witajcie, moja rns-e została wyjęta w nocy z mojego auta bez mojej zgody, a i też bez pytania i tak zastanawiam się, czy włożyć nową. Bardziej skłaniam się jednak do tańszej opcji, która uchroni moją szybę i mój sen takowoż Co dobrze byłoby włożyć? Chciałbym zachować możliwie funkcjononalność zmieniarki i guzików na kierze (głośność i zmiana stacji radiowych). Widziałem na allegro zestawy - pioneer, alpine...ale bardziej bym wolał radio ori. Jakies propozycje (concert, symphony)? No i zeby dobrze sie spasowało. pzdr Wlodeek
githaros2 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ostatnio we Wro ktoś poluje chyba na nasze RNS-e, mi też zajumali ja się zastanawiam nad chińczykiem, może tak nie będzie kusił oka dla rabusiów
jacek70 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ale chińczyk nie wyświetla info na fisie. (pomiędzy zegarami)
githaros2 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Podobno radio i reszte pokazuje, nie ma tylko info o nawigacji (asystent skretu czy jak to sie fachowo nazywa )
wlodeek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) BNS. To do mnie przemawia Od początku roku moja RNS-e we Wrocku była 130 sztuką wyjętą bez pytania w kategorii nawigacje samochodowe. Ominęło mnie podium.... W ogóle, może mało to związane z tematem, ale likwidacja w ASO szyba + navi + kable 16kzł brutto. To jakaś paranoja. Gdybym bym zwolennikiem teorii spiskowych, to powiedziałbym, że te kradzieże są na zamówienie zainteresowanych zbytem Edytowane 18 Czerwca 2015 przez wlodeek
Rekomendowane odpowiedzi