Skocz do zawartości
IGNOROWANY

co zamiast rns-e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

moja rns-e została wyjęta w nocy z mojego auta bez mojej zgody, a i też bez pytania i tak zastanawiam się, czy włożyć nową. Bardziej skłaniam się jednak do tańszej opcji, która uchroni moją szybę i mój sen takowoż :)

Co dobrze byłoby włożyć? Chciałbym zachować możliwie funkcjononalność zmieniarki i guzików na kierze (głośność i zmiana stacji radiowych).

Widziałem na allegro zestawy - pioneer, alpine...ale bardziej bym wolał radio ori.

Jakies propozycje (concert, symphony)? No i zeby dobrze sie spasowało.

pzdr

Wlodeek

Opublikowano

Ostatnio we Wro ktoś poluje chyba na nasze RNS-e, mi też zajumali :banned: ja się zastanawiam nad chińczykiem, może tak nie będzie kusił oka dla rabusiów :kwasny:

Opublikowano

Ale chińczyk nie wyświetla info na fisie. (pomiędzy zegarami)

Opublikowano

Podobno radio i reszte pokazuje, nie ma tylko info o nawigacji (asystent skretu czy jak to sie fachowo nazywa :wink: )

Opublikowano (edytowane)

BNS. To do mnie przemawia :)

Od początku roku moja RNS-e we Wrocku była 130 sztuką wyjętą bez pytania w kategorii nawigacje samochodowe. Ominęło mnie podium....

W ogóle, może mało to związane z tematem, ale likwidacja w ASO szyba + navi + kable 16kzł brutto. To jakaś paranoja. Gdybym bym zwolennikiem teorii spiskowych, to powiedziałbym, że te kradzieże są na zamówienie zainteresowanych zbytem :)

Edytowane przez wlodeek