Opublikowano 28 Listopada 201015 l Ono, takie coś to wiesz, mi bardziej chodzi o dobre wejście w zakręt np. 60/90 stopni, po skręceniu kierownicą auto jedzie dalej prosto, dopiero po pewnym czasie reaguje, dlatego też trzeba pomóc sobie ręcznym
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Jak wjedziesz w zakręt z gazem to pojedzie prosto , wjedz bez gazu i dodaj w zakręcie , polecisz bokiem bez żadnego problemu.
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Jak wjedziesz w zakręt z gazem to pojedzie prosto , wjedz bez gazu i dodaj w zakręcie , polecisz bokiem bez żadnego problemu. trzeba sprawdzić :>
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Jak wjedziesz w zakręt z gazem to pojedzie prosto , wjedz bez gazu i dodaj w zakręcie , polecisz bokiem bez żadnego problemu. dokąłdnie musisz wyczuć zakręt i moment w którym mozesz dodać gazu to nie jest tak jak w przypadku ręcznego że w zakręt wchodzisz bokiem, tylko z zakrętu wychodzisz bokiem w Q
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Kolego "ONO" fajny filmik:) Gdzie masz taki parking w W-ce?bo widze że to gdzieś przy Auchan i Leroy Merlin.Czyżby Wola-Górczewska?Pzdr.
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Marki M1 , ale ostatnio widzalem tam jakieś kwietniki , wiec nie wiem czy jest jeszcze oki.
Opublikowano 28 Listopada 201015 l A to blisko mnie(Lewandów) Trzeba się będzie kiedyś spotkać i poszaleć
Opublikowano 28 Listopada 201015 l B7 3.0 TDIQ na sniegu bardzo fajne i neutralne a to z mojego upalania, najpierw w lesie a potem zaorałem trochę pola, niestety BF Goodrich AT na lodzie to porażka, w śniegu i błocie
Opublikowano 28 Listopada 201015 l (Lewandów) Ziom (Lewandów Duży ) Na osiedlu jest paru ślizgających się - dam Ci znać, jak będzie jakiś wyjazd pod Leroya/Ikeę.
Opublikowano 29 Listopada 201015 l kowi, więcej jak u mnie tego śniegu to na bank nie ma i wątpię, żeby doszło do tych 30cm
Opublikowano 29 Listopada 201015 l kowi, więcej jak u mnie tego śniegu to na bank nie ma i wątpię, żeby doszło do tych 30cm no tak w TV gadaja ze wschód dzisiaj zasypie