mareksz82 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam, mam else 5.2 ale schematy elektryczne dopiero od modelu b8 są dostępne. Skąd wziąć schematy do starszych modeli?
mlodziak22 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) zmień sobie język na angielski, u mnie pomaga. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez mlodziak22
Robero321 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 to i u siebie będę musiał sprawdzić bo już chciałem ją odinstalowywać
s3marek Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Do jakiego rocznika wlacznie macie audiki?
PiterEL Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Witam Nie będę zakładać nowego tematu. Zainstalowałem sobie ELSAWIN 6 oraz baże z 01.2017. Jednak mam problem. Jak wejdę np w instrukcje napraw, instalacje elektryczne to mimo że podam wszystkie parametry auta nawet z numerem VIN to zawsze pokazuję mi się: Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikację samochodu... Dane nie dostępne w programie ElsaWIn. Robiłem reinstalację i to samo. Może ktoś wie co jest przyczyną ?
turzol Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Witam Nie będę zakładać nowego tematu. Zainstalowałem sobie ELSAWIN 6 oraz baże z 01.2017. Jednak mam problem. Jak wejdę np w instrukcje napraw, instalacje elektryczne to mimo że podam wszystkie parametry auta nawet z numerem VIN to zawsze pokazuję mi się: Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikację samochodu... Dane nie dostępne w programie ElsaWIn. Robiłem reinstalację i to samo. Może ktoś wie co jest przyczyną ?Żeby schematy elektryczne działały musisz mieć zainstalowana paczkę z jez angielskim. Jeżeli masz to przełącz domyślny jeż elsy na ang i sprawdź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PiterEL Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Witam Mam jezyk ang i to samo jest...
kamil-vag Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 No a bazę masz audi ? Bo może VW zainstalowałeś ?Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
PiterEL Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Baza chyba jakaś ogólna. Macie namiary na bazy SEAT SKODA VW AUDI jakieś najnowsze ? EDIT Okazuje się że jest to baza VW. A macie może namiary na bazy AUDI SEAT SKODA ? Edytowane 7 Października 2017 przez PiterEL
kamil-vag Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Główny problem baz to ich rozmiar. Najlepiej szukać na rutracker.org itd... Na chomika tez ludzie wrzucają ale musisz mieć wykupiony transfer, najlepiej poszukać linki na jakimś serwerze, wykupić transfer za grosze na 24h i ciągnąć za pomocą programu np. JDownloader Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
mrarturko Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 siema ktoś udostępni mi elsewin?? oczywiście odpłatnie
Rekomendowane odpowiedzi