mareksz82 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Witam, mam else 5.2 ale schematy elektryczne dopiero od modelu b8 są dostępne. Skąd wziąć schematy do starszych modeli?
mlodziak22 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) zmień sobie język na angielski, u mnie pomaga. Edited June 28, 2015 by mlodziak22
Robero321 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 to i u siebie będę musiał sprawdzić bo już chciałem ją odinstalowywać
PiterEL Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Witam Nie będę zakładać nowego tematu. Zainstalowałem sobie ELSAWIN 6 oraz baże z 01.2017. Jednak mam problem. Jak wejdę np w instrukcje napraw, instalacje elektryczne to mimo że podam wszystkie parametry auta nawet z numerem VIN to zawsze pokazuję mi się: Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikację samochodu... Dane nie dostępne w programie ElsaWIn. Robiłem reinstalację i to samo. Może ktoś wie co jest przyczyną ?
turzol Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Witam Nie będę zakładać nowego tematu. Zainstalowałem sobie ELSAWIN 6 oraz baże z 01.2017. Jednak mam problem. Jak wejdę np w instrukcje napraw, instalacje elektryczne to mimo że podam wszystkie parametry auta nawet z numerem VIN to zawsze pokazuję mi się: Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikację samochodu... Dane nie dostępne w programie ElsaWIn. Robiłem reinstalację i to samo. Może ktoś wie co jest przyczyną ?Żeby schematy elektryczne działały musisz mieć zainstalowana paczkę z jez angielskim. Jeżeli masz to przełącz domyślny jeż elsy na ang i sprawdź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamil-vag Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 No a bazę masz audi ? Bo może VW zainstalowałeś ?Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
PiterEL Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Baza chyba jakaś ogólna. Macie namiary na bazy SEAT SKODA VW AUDI jakieś najnowsze ? EDIT Okazuje się że jest to baza VW. A macie może namiary na bazy AUDI SEAT SKODA ? Edited October 7, 2017 by PiterEL
kamil-vag Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Główny problem baz to ich rozmiar. Najlepiej szukać na rutracker.org itd... Na chomika tez ludzie wrzucają ale musisz mieć wykupiony transfer, najlepiej poszukać linki na jakimś serwerze, wykupić transfer za grosze na 24h i ciągnąć za pomocą programu np. JDownloader Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
mrarturko Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 siema ktoś udostępni mi elsewin?? oczywiście odpłatnie
Recommended Posts