shakal Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Ładne to Twoje sreberko z reszta poprzednia tez była Bezawaryjności życzę !!! Dzięki Coś się dzieje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ___________________________________________________________ No i są a raczej jest jak na razie jedno składane lustro zewnętrzne z pilota drugie okazało się niesprawne więc nie było sensu dokładać nawet modułu. Trzeba teraz dokupić lustro od pasażera i znowu akcja Do tego doszły wkłady luster z fotochromem
dudas307 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Myślałem, że to ja się odbiłem w lusterku na miniaturce
shakal Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Myślałem, że to ja się odbiłem w lusterku na miniaturce chyba do Mozarta podobny aż tak nie jesteś
Norbas Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 A co to za "pan" w lusterku podglądał podczas rezania Od czego masz pokrętło ? Lustro prawe miał ostatnio turzol z formu
shakal Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 A co to za "pan" w lusterku podglądał podczas rezania Od czego masz pokrętło ? Lustro prawe miał ostatnio turzol z formu Mozart wpadł pomóc plakat na słupie się odbił Pokrętło z B8 A o lustro biegusiem bede pisał
Norbas Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 A co to za "pan" w lusterku podglądał podczas rezania Od czego masz pokrętło ? Lustro prawe miał ostatnio turzol z formu Mozart wpadł pomóc plakat na słupie się odbił Pokrętło z B8 A o lustro biegusiem bede pisał Właśnie, morda jakaś znajoma Cały przełącznik idzie podpiąć czy "cycka" musiałeś przełożyć ?
shakal Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Całe pokrętło pasuje nie trzeba nic rzeźbić.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tuż przed Wielkanocą przyszła do mnie mała paczka w końcu jakiś męski rozmiar Teraz jeszcze trzeba poczekać na osłony i można wszystko składać do kupy coby zdążyć do lipca przed przeglądem bo tył już by go chyba nie przeszedł Przy okazji założyłem letnie kapcie 18'' , mam nadzieję na tym zestawie pojeździć tylko ten sezon a że musiałem kupić nowe opony to żeby nie przepłacać, ale też nie wygłupiać się i kupować niskobudżetowe szmaty, wybrałem UniRoyal RainSport3 225/40 Edytowane 28 Marca 2016 przez shakal
afroo. Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Z opon będziesz Pan zadowolony. Jak to jest, że u Was u ten moduł składania lustra ruszył bez problemu, a u mnie strona kierowcy nie bangla.
shakal Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 Z opon będziesz Pan zadowolony. Jak to jest, że u Was u ten moduł składania lustra ruszył bez problemu, a u mnie strona kierowcy nie bangla. A bez modułu lustro się w ogóle u Ciebie składa?
afroo. Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) A bez modułu lustro się w ogóle u Ciebie składa? Tak. Mało tego, nawet strona pasażera składa się z pilota po module. Tylko strona kierowcy po wpięciu się w instalację odłącza całkowicie napięcie w boczku. Edytowane 28 Marca 2016 przez afroo.
shakal Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 A bez modułu lustro się w ogóle u Ciebie składa? Tak. Mało tego, nawet strona pasażera składa się z pilota po module. Tylko strona kierowcy po wpięciu się w instalację odłącza całkowicie napięcie w boczku. Może moduł walnięty, lub cos źle polutowane
afroo. Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Sprawdzane wiele razy, nie tylko przeze mnie. Moduły ok bo przekładane pomiędzy drzwiami i u pasażera śmiga. Aktualnie tak jeżdżę, prawe po module, a lewe z pokrętła. Edytowane 28 Marca 2016 przez afroo.
instruktor83 Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 shakal szacuneczek fajnie wykonana robota też chodzi mi ten mod po głowie dużo z tym roboty ? trzeba coś kodować?
shakal Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Sprawdzane wiele razy, nie tylko przeze mnie. Moduły ok bo przekładane pomiędzy drzwiami i u pasażera śmiga. Aktualnie tak jeżdżę, prawe po module, a lewe z pokrętła. Może ktoś wcześniej grzebał przy instalacji i coś namieszane w kablach? shakal szacuneczek fajnie wykonana robota też chodzi mi ten mod po głowie dużo z tym roboty ? trzeba coś kodować? Jak nie masz oryginalnie składanych luster to trochę roboty jest bo trzeba zmienić lustra, ale jak masz już składane to dołożenie modułów to mały pikuś dla kogoś kto ogarnia lutownicę PS. ja miałem więcej rozbierania i roboty bo dokładany był zewnętrzny fotochrom Lustro na miejscu dzięki turzol Teraz tylko czekać na chwile wolnego czasu i ponowne rozbieranie i montaż. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Marca 2016 przez shakal
Norbas Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jeszcze się załapałeś na lustro od kolegi Kable dokładałeś z lustra wewnętrznego czy przy słupku jest wsio przyszykowane do dokładania ?
dudas307 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Miał do słupka przygotowane. Bonus od fabryki
shakal Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jeszcze się załapałeś na lustro od kolegi Kable dokładałeś z lustra wewnętrznego czy przy słupku jest wsio przyszykowane do dokładania ? Tak jak kolega dudas307 napisał, fabryka się postarała I jeszcze mały "Überraschung" od fabryki Po podniesieniu wykładziny ukazała się puszka z Bluetoothem w środku i całą wiązką Wystarczyło zmienić kodowanie i można dzwonić
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jeden mod z głowy Przydatna sprawa nic tylko korzystać!
shakal Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jeden mod z głowy Przydatna sprawa nic tylko korzystać! Dokładnie jeden mod z głowy, szkoda tylko, że przed sprawdzeniem kupiłem wszystko do tego moda trzeba będzie się pozbyć paru fantów
afroo. Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Dziwne te fury macie. Instalacje Wam dokładają w fabryce. Farciarze. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez afroo.
Rekomendowane odpowiedzi