Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Czy jest możliwe żeby do 62 litrowego baku (dane techniczne ) weszli aż 80 litrów? Wczoraj tankowałem pod szyjkę i wlazlo niby 80 litrów. Zawsze wchodzi max 70, nie wiem czy nie robią wała na dystrybutorze. Spotkał sie ktos z tym?

Posted

nie ma bata na pirata jakim cudem 80 L chyba z konewką trzeba by było stać :D

Posted

80 mi to jeszcze nie weszło ale 65 gdzie wskazówka wchodziła na czerwone kreski.

Posted

Nie ma bata dystrybutor wali w ciula! Ja max 67 wlałem

wysłane z Commodore 64

Posted

Weź stary , porządny , stalowy kanister 20l, jak stoi na równym to zalany po szyjkę ma równo 20 l. :decayed:

Jak wejdzie więcej to rób awanturę , albo od razu zgłaszaj do urzędu miar i wag :hi::naughty:

Posted

Gdzie takie cyrki w Bolesławcu ? Czasem tam tankuję mój rekord w PB 78l z odpowietrznikiem coś tam w baku jeszcze było zbiornik w PB ma 70l niby w ON miałem 63 wchodziło max z odpowietrznikiem 72l

Posted

W boleslawcu jak cie moge.ale w zgorzelcu na shelu lupia rowna.cena z d*py jak w de .a wchodzi wiecej niz moze wejsc.spotkalem sie z tym tez. W de. .jak moze wejsc 55 l gazu do butli skoro ma 44 l?

Posted

Sam jestem ciekaw,na której stacji są tacy oszuści.

Na razie nie zaobserwowałem tego u mnie.

Posted

Z benzyna nie mam takich problemow bo rzadko tankuje. Ale lpg to roznie

Posted

Siema sory za dłuższą nieobecność , urlopy itp...

No to najwyraźniej robią wałka na litrze. przy normalnym tankowaniu nie zauważy się pewnie tego ale jak bak jest pusty pusty a tankuje pod korek ( odpowietrzając) to ewidentna sprawa.

Tak więc odradzam tankowanie na shellu w Bolesławcu przy ul. spółdzielczej 15. 1 dystrybutor

Posted

Ja bym jechal im to udowodnic :) I nakrecil jeszcze filmik do tego :) I oczywiscie albo rekompensata znaczna, albo filmik do neta leci :)